Aromax

Ár:   1990 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online   Bőrprobléma:   Vízhiány
Vedd meg online a Aromax-n 1990 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Emike, Módosítva: 2015. március 2.

Ár:   1990 Ft
Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online
Kategória:   Egyéb
Bőrtípus:   Száraz
Bőrprobléma:   Vízhiány
Vedd meg online: Aromax, 1990 Ft

Az avokádóolaj bőrtápláló, a bőr szárazságát enyhítő, a bőr nedvességmegőrző képességét fokozó hatású. Különösen a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánlják a használatát. Egymagában vagy ún. bázisolajok (pl. mandula, földimogyoró, szőlőmag) hatásainak kiegészítésére teszik zsíros olaj keverékekbe, illetve használják fel bőr- és testápoló készítményekhez, mintegy 3-10%-os mennyiségben.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1990 Ft , Eladó: Aromax
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:futárszolgálat

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Sundelion33

2021. május 30.

Évekig a hajvégápolók rabjai voltam, majd kb 3 hónapja elhagytam a szilikonmentes hajápolókat, hennázás miatt. Viszont a vegyi festék annyira kikészítette a hajamat, hogy meg kellett találnom a megfelelő alternatívákat. Hajvégápolónak avokádó&argán olaj fele-fele arányban kombót használok, és teljes mértékben elégedett vagyok velük, nekem tökéletesek a célra:) És egyébként teljesen citromfű illata van, kellemes.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. május 30.

Bellana

2020. november 17.

Én hajra használom hajvég ápolóként, pár cseppet belemasszírozok a hajvégekbe és nem öblítem ki. Nagyon jó puha, fényes tőle a hajam és az avokádó olaj azok közé tartozik, amelyek beszívódnak a hajba, szóval nem hagy maga után kellemetlen, olajos érzetet sem. Felvitel után kissé citrusos illata van, de ez viszonylag hamar elillan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. november 17.

czandrea

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2019. november 23.

Hajra használom önmagában felkenve, illetve hajbalzsamba, hajpakolásba cseppentve kb 7 cseppet. Az eddig használt olajok közül ez a legjobb a száraz, élettelen, vékony szálú hajamra. Hamar beszívja, nincs az a csücsögős érzés közben, és kimosni is könnyű. Csillogó, feltöltött, selymes hajat eredményez.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2019. november 23.

Csobanka

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. október 18.

Ajándékba kaptam egy barátnőmtől. Ettől a márkától ez volt az első, de már előtte használtam a Helen AromaManufaktúrától egyet. Személy szerint nem sok különbséget tapasztaltam, mindkettő igen jó. Az előbbi márkától csak hajpakolásra használtam az avokádóolajat, ricinusolajba keverve, némi argánolajjal. Azt vettem észre, hogy nekem nagyon jót tesz ez az olaj, jobb, mint a többi, mert hamarabb felszívja a hajam és az illata is kellemes, a zsír mellett van gyümölcsös aromája is.

Aztán 1-2 hónapja a beszerzett szérumom nem bizonyult túl hatásosnak krém alatt, a krém pedig bizonyos szempontból sok, bizonyos szempontból kevés volt alapozó alá (a ráncaimban megült az alapozó de a rögtön át is zsírosodott) szóval gondoltam egyet és reggel a közepesen dolgozó G&G szérumba belecsöppentettem egy csepp avokádóolajat. Azóta is ez az alap a Vichy dermablend vagy a Ltruematch alapozóm alá. Lassan egy hónap elteltével pedig elmondhatom, hogy erősíti is a bőrt és nem okoz pattanásokat vagy eltömített pórusokat nekem és mellette a szérum is kifejti hatását (krémmel nem tapasztaltam).

Egyszerű de nagyszerű.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 18.

Egyszerű de nagyszerű.

Ancsulitisz

2017. december 22.

Este használom homoktövis olajjal keverve. Kellemesen hidratál és nem hagy zsíros érzetet. Eddig argán olajat használtam, ami segített a pattanások eltüntetésében, most azonban újra megjelentek.
Ami nagyon zavar, az az illata. Egy az egyben olyan mintha disznózsír lenne. Szerencsére nem marad meg az illat, de nagyon meglepődtem. Másra számítottam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 22.

mslauryn

2015. április 17.

Nem használom minden nap, mert macerás megvárni amíg beszívódik. Ennek ellenére nagyon jó, vizes bőrre érdemes felvinni, tele van vitaminnal és láthatóan kisimítja az arcom. Szerintem 25 év felett nagyon hasznos darab. Hajvégápolásra és szempilla növesztésre is használom, de eredményekről még nem tudok beszámolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 17.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva