Aromax

Ár:   3590 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Aromax-n 3590 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Andrea_official, Módosítva: 2022. október 27.

Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online
Kategória:   Egyéb
Vedd meg online: Aromax, 3590 Ft

A kellemesen kámforos, frissítő, hűsítő illatú illóolajat használhatjuk aromaterápiás célokra, légtérfrissítésre, aromafürdőhöz, belégzésre, bőrápolásra és otthonunk tisztántartására. Az eukaliptusz illóolaja frissítő hatással rendelkezik, segíthet a nyákoldásban, a gyulladáscsökkentésben, és köptető hatása is van. Csecsemőknél és 5 éves kor alatti gyermekeknél ne használjuk ezt az olajat! A BIO eukaliptuszolaj 100%-os tisztaságú, vegán, állatokon nem tesztelt termék. BIO eukaliptusz illóolajunkat a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. minősítette.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 3590 Ft , Eladó: Aromax
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:futárszolgálat

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

czkata

2023. június 23.

Tesztelésre kaptam. Elsősorban párologtatásra, szaunába használtam, mindkét célra tökéletesen megfelelt. Az illata, minősége a Dotteráéhoz hasonlít, tényleg természetesnek hat, nincs az a jellegzetes olcsó illóolaj aromája. 4 csillag csak a tartóssága miatt jár, bár nagy a kiszerelés, nekem 10-15 csepp kellett egy párologtatáshoz, kevesebb nem volt elég.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. június 23.

AnnaR

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2023. május 8.

Tesztelésre kaptam, a legjobb időpontban. Lebetegedtem, náthás voltam, jól jött, hogy volt valamivel inhalálni :)
Magamat ismerve még lábfürdőhöz vagy ide-oda még elhasználom. Az üveg jól zár, a termék nem folyik, nem vagyok eukaliptusz illatú órákig, ha használom a terméket :D Jó minőséget kaptam, felkeltte az érdeklődésemet márka iránt, a teafaolajuk is érdekesnek tűnik... Ha hasonló ehhez a minősége, akkor már megéri.
Külön tetszett, hogy az üveg színezett, és a pipettás kiöntő(?)/csepegtető(?) is jó minőségű, nem folyik túl az olaj, szóval nagy pacsi ezért.
Amiért mégis négy csillag az az ár. Magamtól nem vennék ennyiért olajat, viszont aki szeretne egy jó eukaliptuszolajat, ami kitart és mondjuk gyakran használja, annak bátran ajánlanám, mert egyébként maga a termék jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. május 8.

TimyeK

2023. február 5.

Tesztelésre kaptam! Munkahelyemen vettem át az átható szagú csomagot, amit fiókba téve is volt szerencsém egész nap szagolni. Hát igen, rá kellett jönnöm, hogy nemcsak a teafaolaj illata okoz rossz érzést bennem... Elolvastam a kis tájékoztatót, hogy mennyi mindenre lehet használni, és miután megkaptam rá pont 1-2 napra lebetegedtem. Szóval gondoltam inhalálok vele, így forró fürdőben párologtattam. Csodásan kidugította az orrom, éjszakára a hálószobában is párologtattam vele, hogy tisztítsa a levegőt és segítsen lélegezni. Picit mintha nyugtató - altató hatása is lenne. A pipettás csomagolás nagyon megnyerő és praktikus, mivel nagyon koncentrált olaj, szépen adagolható az az 1-2 csepp, ami szükséges.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 5.

Yesnori

2023. február 1.

Valóban elég erős, intenzív illata van, ami átérződik az üvegen is. De nagyon friss, kellemes, aromafürdőként használom leginkább. Frissítő hatású, főleg más olajokkal kombinálva (pl. citrom, borsmenta). Téli időszakban érdemes beszerezni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. február 1.

KozmaNikolett2001

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. január 20.

Tesztelésre kaptam! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!
Szuper termék, előszeretettel használok diffuzort így nagyon örültem ennek az ajándéknak. Nagyon kevés kell belőle mivel nagyon intenzív erős illata van. Az eddigi kedvenc illatom. Sajnos az ára eléggé húzós, viszont sokkal kevesebb kell belőle mint más olajokból viszont így sem biztos, hogy megvenném ennyi pénzért. Tisztítja a légutakat, a levegőt és nagyon friss illata van. Külön plussz pont neki, hogy a cseppentő mellett van egy pipettás adagolója is ilyet még nem láttam más márkánál eddig. Egyértelműen 5*os. 🤗

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. január 20.

Tesztelésre kaptam! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!

arime

Bőrtípus: Zsíros
2023. január 19.

Én is tesztelésre kaptam a terméket. A postán vettem át a csomagot, és végig hazakísért az illata, azt hittem eltört és kifolyt, de nem, a dobozon és a csomagoláson keresztül is lehetett érezni, annyira erős az aromája. Most a fiókban tartom, de így is beillatosítja az egész házat😄 Párologtatóba is használtam, elég volt belőle egy csepp, így szerintem megéri még ezt a magasabb árat is, hogy ennyire jó minőségű, mert nagyon lassan fog elfogyni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 19.

Bloom

2023. január 19.

Tesztelésre nyertem a terméket, köszönöm szépen! Már a csomagoláson keresztül is érződik az erős, tömény eukaliptusz-illat. Párologtatásra használom aromalámpába, valamint meghűléses időszakban inhalálásra. Kellemesen frissítő, élénkítő érzetet nyújt és tisztítja a légutakat. Takarításhoz is ki fogom próbálni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 19.

sieszter

2023. január 16.

Tesztelésre kaptam, köszönöm szépen.
A férjem használja az irodában légfrissítőként, itthon a kisgyerek miatt nem próbáltuk. Illata erős, hogy pipettás kupak is van hozzá, az meg szuper. Az árát most látom, én ennyiért biztosan nem vennék illóolajat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 16.

Tesztelésre kaptam, köszönöm szépen.

PETRA820718

2023. január 10.

Tesztelésre kaptam, ezúton is köszönöm szépen!
Amit igér azt biztosan hozzá. Az illata megosztó, vagy bejön, vagy nem.
Nekem tetszik, kifejezetten, friss, erős, de tiszta illat.Takarításnál is be vetettem, jól működik, ami viszont negatív tulajdonságként róható fel, hogy az illata töményebben alkalmazva sem tartott sokáig.
Légfrissítésként alkalmazva, jó-jó, de ár-érték arányban nekem az ára jóval magasabb mint az érték amit kaptam.
Ma este margójára :
Plusz infó, aromafürdőként alkalmazva tetszett a legjobban, így kifejezetten élénkítő, frissítő, jót tesz testnek, léleknek.
Megérdemli erős 4*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 10.

Tesztelésre kaptam, ezúton is köszönöm szépen!
Amit igér azt biztosan hozzá. Az illata megosztó, vagy bejön, vagy nem.
Ma este margójára :
Megérdemli erős 4*

Sarkanylany

2022. december 25.

Erős, tömény olaj. Pár csepp is elegendő belőle. Én náthás időszakban szeretem, párologtatóba, sőt párnára cseppentve megakadályozza az orrdugulást, tisztítja a légutakat. Ára a nem bio változathoz képest borsos.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. december 25.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Illatanyagok: Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil

Az eukaliptusz olaja. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint az eukaliptusz illatanyag és bőrkondícionáló. Paula Begoun szerint bár az eukaliptusznak  gomba és baktérium ellenes hatása van a bőrön, irritáló is, főleg sérült vagy epillált bőrfelületen.

A legismertebb eukaliptuszolaj az eukaliptol, amelyet az Eucalyptus globulus leveleiből nyernek ki. Hatása a benne lévő cineolnak köszönhetően antiszeptikus, nyákoldó és hűsítő hatású, köptető és görcsoldó. Hatóanyagai miatt légúti megbetegedések esetén inhalálásra és a fogászatban szájöblítésre használják.