Aromax Borsosmentaolaj
Ár: | 1650 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Aromax-n 1650 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Bibi, Módosítva: 2023. február 3.
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Egyéb | |
Mentolos illatú illóolaj aromaterápiára, légfrissítésre, párologtatásra, bőrápolásra, aromafürdőhöz, borogatásként. A borsosmenta virágzó hajtásaiból nyert illóolaj antimikrobiális, fertőtlenítő, frissítő hatással rendelkezik. Enyhítheti a fejfájást, alkalmazható helyi érzéstelenítésre. Csecsemőknél és 5 éves kor alatti gyermekeknél ne használjuk az orr környékén ezt az olajat! 100% tisztaságú, bevizsgált, esszenciális illóolaj.
Tesztelésre kaptam szintén. Hihetetlenül erős illata van, bontatlanul is érződik, remekül tisztítja a légutakat, és zárt üveg mellett is elég nagy területen érezni.

Tesztelésre kaptam, köszönöm szépen.
Párologtatásra használjuk, leginkább náthás időszakban.
Viszont már próbálva lett inhalálásra illetve arcbőr tisztitásra is. Kiváló

Tesztelésre kaptam, köszönöm szépen.
Párologtatásra használjuk, leginkább náthás időszakban.
Viszont már próbálva lett inhalálásra illetve arcbőr tisztitásra is. Kiváló

Tesztelésre kaptam, mikor még ki se bontottam a csomagolásból, már akkor is lehetett érezni. Szuper intenzív, diffúzorba tökéletes.

Újravevős, kedvenc termék. Főleg a téli negfázásos időben használjuk inhaláláskor, meg diffúzorba cseppentünk, hogy fertőtlenítsük a szobát. De most pl. felhasználtam házi orrspraybe, rögtön hat. Imádom. Csak ajánlani tudom

Évek óta hagyományos párologtatóba és diffúzorba használom, főként amikor elkezdődik a náthás-köhögős időszak. Nekem például sokat segít, amikor gyakran köhögök. Ha folyamatosan megy, akkor sokkal jobban érzik magukat a hörgőim 😊

angeltear: Én Auchan-ban vettem, de a múltkor láttam a Rossmannban is! :)
Nagyon jó! Amikor párologtatom, párom mindig megjegyzi, hogy már megint nagyon jó illat van a szobában. Szeretjük az illatát nagyon. A körömkúrámhoz is szoktam néha hozzáadni, nagyon jó arra is. Nyáron még a testápolóba is raktam egy keveset, hihetetlen milyen jól hűsített, szinte már fáztam a 38°C-os melegben. :D

angeltear: Én Auchan-ban vettem, de a múltkor láttam a Rossmannban is! :)

Évek óta illó olaj pári vagyok, ez pedig az egyik alap olajam. Mindig van egy itthon illetve a munkahelyemen, de a táskámban is lapul egy. Élénkítő hatása miatt felébreszt, frissít. Ritkán, ha fáj a fejem, elmulasztja a fejfájást, rovarcsípésre is kiváló. Láz esetén is kiválóm izomgörcsre, krémbe keverve, Nagyon jó baktériumi fertőzésekkel szemben, de az egyik legfontosabb, amit már többen is írtak, tisztítja a légutakat. Megfázás elleni csodaszer. Én allergiás nehézlégzés ellen is bevetem.

Remek illatgyerzyákhoz,olajokhoz keverve egyaránt.

Remek illatgyerzyákhoz,olajokhoz keverve egyaránt.

Örök kedvenc, párologtatásra használtam eddig, illetve fülpiszkálóra csepegtetve a problémás pontokra, de ki szeretném próbálni samponba keverve is.

Samponba szoktam cseppenteni 2-3 cseppet. Hűsít, serkenti a fejből vérellátását, kellemesen frissít. Fejfájás esetén szagolgatni szoktam, segít elmulasztani, csak vigyázni kell, nehogy közvetlenül érintkezzen az orral, illetve nyálkahártyával, mert akkor csíp.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Borsmenta. A kozmetikumokban olaját és kivonatát egyaránt használják. A CosIng besorolása szerint a borsmenta frissítő, tonizáló, dezodoráló, tisztító összetevő. Paula Begoun szerint bár a borsmentának antibakteriális hatása van, a bőrt irritálhatja és érzékennyé teheti.