Aromax Jázminolaj
Ár: | 1199 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Okokucko.hu-n 1180 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Aldrovanda, Módosítva: 2012. július 6.
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Egyéb | |
10 ml hígítatlan, ellenőrzött minőségű, 100%-os tisztaságú, természetes illóolaj. Tartósítószert nem tartalmaz. Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, bőrápoló kozmetikai készítmény. Általános erősítő, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő, csíraölő, görcsoldó, illatszer, köptető, nyákoldó, közérzetjavító, nemi vágy növelő, nyugtató, relaxáló, tejszaporító.
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, paypal, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat, személyes átvétel, pick-pack-pont
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Csodás, intenzív jázmin illatú illóolaj. Én párologtatáshoz használtam, de szuper tippeket olvastam kicsit lejjebb. Biztos lesz pár, amit ki fogok próbálni.

Kisebb mennyiségű virágillatos kézkrémet tuningoltam fel Aromax borágó szérummal és egy kis rózsás arcápoló olajjal, hogy hidratáltabbak legyenek a kezeim. A borágó olaj állítólag echte zsír szagú..nos ezek a virág illatok sem tudták teljesen elnyomni a szérum szagát. Elég büdi volt egy darabig a kezem tőle amíg be nem szívódott. Ebből az illóolajból cseppentettem kettőt a keverékbe. Teljesen jó! Semmi büdit nem érzek csak az illóolaj illatát. Nekem kicsit valami öblítőre, mosószerre emlékeztet az illata.
Nem szabad túlzásba esni vele!
Viszont előre szólok, hogy ez nem egy lágy romantikus jázmin illat, hanem szúrós, pacsulis!

Nem szabad túlzásba esni vele!

Csodás illata van és hosszan tartó ( nem mindenkinek tetszik az illata )!
Szinte mindig tömegközlekedéssel utazom, és gyakran kenek az orrom alá egy kicsit az esetleges rossz szagok érzése érdekében.

Csodás illata van és hosszan tartó ( nem mindenkinek tetszik az illata )!

Volt, hogy fürdővízbe tettem, de valahogy nekem a hűha élmény elmaradt.
Viszont allergiás vagyok minden fájdalom- és lázcsillapítóra, így amikor menstruációs fájdalmaim voltak (az a tipikus nem tudsz járni féle), akkor sokat segített. Kapott jó sok cseppet az alhasam és 1-2-t a fehérneműm, és úgy már egész jó volt. :D persze azóta a bogyó rengeteget javított a helyzeten, de azelőtt kétségbe voltam esve, ha nem volt itthon. Az illatát először utáltam, és bár most se rajongok érte, legalább már kedvelem :)

Volt, hogy fürdővízbe tettem, de valahogy nekem a hűha élmény elmaradt.

Nagyon finom illata van, én egy pici kerámialapocskára cseppentek belőle, amit aztán beteszek a szekrénybe- valahonnan, valamikor kaptam, beszívja az illóolajokat, és engedi magából az illatot. Bőrön is kellemes, meleg, nyári estéken.

Amikor valami természetességre, valódira, különlegesre vágyom, akkor esik rá a választásom. Hangulatjavítónak otthonra egy csepp magamra és mindjárt szebb a világ. Használtam már parfümnek is, simán vállalható, az én bőrömön lesz egy kis citrusos, de púderes jellege, nagyon tetszik, sőt meg is említették, hogy milyen jó az illatom, mi ez. Persze, hogy férfiak. :D Rájöttem, nem szabad félni a virágoktól, épp azért vannak, hogy boldogítsanak. Alain Delon Samourai illata is a jázminra épül és csodás alkotás. Persze, hogy használom. Szóval éljen a jázmin, ez egy remek termék. A titka: a kevesebb néha több.

Csodás jázminillat! Megunhatatlan! Én levegő illatosításához használom, öblítőként ecettel(bár úgy sajna nem valami hatékony, illatra), illetve felmosóvizet is ezzel készítek meg ecettel, olyan finom illat van utána a lakásban! Gondolkodom azon, hogy esti parfümként használjam a lenti kommenteket olvasva!

Fürdővízbe, vagy csak egyszerűen a hajamra teszek pár cseppet. De az is előfordul, hogy parfüm minősítést kap nyári éjszakákon. :)

Nagyon szeretem az illatát. Alváshoz használom, a csuklómra cseppentem, állítólag segíti az elalvást. Hát nem tudom, van, hogy igen, van hogy nem, de baromi finom illat, mindenkinek ajánlom.

Parfüm helyett használom, egyetlen cseppet szétoszlatva a füleim mögé, a szegycsontom fölé, a csuklóimra és a hajamra. A férfinép szereti, hehe.:D

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.