Lelőhely: Bioboltok, drogériák, online

Aromax Karácsonyi Hangulat Illóolaj Keverék (régi)

Hozzáadva 2022.11.04.by

hagicica20

Narancsos, fűszeres illata a karácsony meghitt hangulatát varázsolja otthonába. Vízzel telt aromalámpába vagy párologtatóba tegyen néhány cseppet a keverékből és élvezze a felszálló illatokat.

Összetevők: természetes, hígítatlan, kiváló minőségű édesnarancs-, fahéj-, szegfűszeg- és ánizsolaj.

2019.01.17. 20:28

Édes, szegfűszeges narancsillat, szuper kellemes és elég intenzív.

2017.12.15. 14:13

Olyan igazi karácsonyi illat van tőle a lakásban, megunhatatlan, advent óta folyamatosan ezt rakom az illóolaj mécsesbe.

Utoljára szerkesztve: 2016.11.14. 11:57 - 2016.11.14. 11:56

Isteni illata van! Igazi narancsos, szegfűszeges, olyan igazi karácsonyi illat és tartós. Alig kell pár csepp belőle és belengi az egész szobát az illata. Felváltva szoktam használni az Aromax Mézeskalácsos illóolaj keverékkel. Nem maradhat el karácsonykor az Aromax karácsonyi illóolaj duó . Idén már beszereztem mindkettőből egy üvegcsével. ;) Ajánlom mindenkinek!

Utoljára szerkesztve: 2015.11.01. 14:38 - 2015.11.01. 14:36

Mániákus illóolaj fan vagyok, kb 15 -öt tartok itthon, a hangulatomtól függ milyet használok éppen. Szerintem a legintenzívebb és a legtartósabb lakásillatosítók az illóolajok meg a füstölők. Salzburgban voltam karácsonykor egy 4 csillagos, hegyvidéki, kandallós hotelben, ahol lámpások, mécsesek és ugyanilyen illat fogadott éjjel mikor megérkeztem....megkerestem a magyar megfelelőjét az ott átélt fűszeresen édes karácsonyi illatnak, igazi századfordulós élmény volt....és most már itthon, a lakásban is élvezem. :)))) Egyébként tesóm, amikor a kinti hidegről a lakásba lépett, azt hitte, hogy valami fahéjas sütit sütöttem. :)