Aromax Rozmaringolajos Hajpakolás
Ár: | 2999 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Aromax-n 2999 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Andrea_official, Módosítva: 2023. február 2.
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Hajápolók | |
Kondicionálja a hajat és a fejbőrt. A benne található argánolajnak köszönhetően segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású. Rozmaringolaj tartalma pedig kellemes illatot biztosít.
- 100% természetes hatóanyagtartalom
- Mesterséges illatanyagot nem tartalmaz
- Parabénmentes
VÁSÁROLD MEG
Én is tesztelésre kaptam, nagyon köszönöm! Nekem sűrű, hosszú hajon nehézkes eljuttatni a fejbőrre, és ehhez nem is elég kiadós adag, árához képest. Igazából pozitív hatást még nem tapasztaltam, de nem is volt sok időm a tesztelésre, mert időigényes, a hatóidő miatt, hisz nem minden hajmosás előtt van rá egy órám, hogy felvigyem és várjam, hogy leteljen a kellő idő. Éppen ezért jobban szeretem a mosást követő, leöblítést nem igénylő hajápolókat. Illata a rozmaringtól kellemes, eltávolítása a hajmosás során többedszerre sem könnyű, nekem hamarabb zsírosítja a hajamat.

Elhasználtam egy ricinusolajos Aromax hajolajat pont akkor, amikor a Km által tesztelésre nyert rozmaringolajos változatát megkaptam, így van összehasonlítási alapom. Az előbbi semlegesebb illatú, picivel sűrűbb, ez gyógynövényesebb, picit folyékonyabb olaj. Könnyen el lehet oszlatni a fejbőrön, nagyon kerek spa élmény belemasszírozni a fejbőrbe bármelyik változatot. Heti egyszer használva (3-4 órát hagyom rajta) körülbelül 2 hónapra elég nekem egy ilyen flakon. Kiöblítése 2-3x samponozással kivitelezhető, hatása rengeteg babahajban és gyors hajnövekedésben nyilvánul meg. Sokkal gyorsabban nő általa a haj. Seborrheás fejbőrt nem irritálja.
Összességében elégedett vagyok a termékkel és a hatásával, szerintem ha elfogy meg fogom vásárolni ezt, vagy a ricinusolajos változatát. Állagon kívül más különbséget én nem tapasztaltam, hiába a hype a rozmaringolaj hajnövesztési zsenialitása körül. Szerintem a lényeg a rendszeres fejbőrápolás-masszázsban rejlik. :)

Tesztelésre kaptam a terméket, amit nagyon szépen köszönök. Körülbelül 1 hónapja használom, heti 1 alkalommal. Az én hajam évek óta szőkített, vékonyszálú és töredezett. Az olaj tapintásra kellemes, az illata nekem tetszik, olyan rozmaringos-gyógynövényes. Az összetevői természetesek és a mellett se menjünk el, hogy az Aromax egy magyar kozmetikai márka. Úgy használtam a terméket, hogy hajmosás előtt felvittem a hajtövekre jó alaposan bemaszíroztam, illetve pár csepp került a hajvégekre is. 3-4 órát hagytam fenn, majd megmostam a hajam a szokásos dupla samponozással. Jött a hajbalzsam pár percre, majd leöblítettem. A törölközőszáraz hajra hajhab, hővédő és hajvégápoló került és megszárítottam a hajam. Puha tapintású és szép fényes a frissen mosott haj. Arra vonatkozóan, hogy mennyire táplálja a hajat szerintem kell egy jó 2-3 hónapos kúra. Az adagolása egy kicsit macerás a flakonból, illetve a használata is ugye több időt vesz igénybe. Egy sietős reggelen nem tudjuk használni, de egy ráérős otthon ülős napon szívesen nyúlok hozzá. Összességében szeretem használni, beszerzek majd még egy flakonnal.

Antioxidánsok: Argania Spinosa (Argan) Kernel OilÖsszetevők megmagyarázva
Rozmaring olaj. Lásd rozmaring.
Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak. A benne lévő omega-6 és omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.