Aromax

Ár:   1990 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Száraz, Normál, Zsíros
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Aromax-n 1990 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: camillea, Módosítva: 2012. január 16.

Ár:   1990 Ft
Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   bioboltok, drogériák, online
Kategória:   Egyéb
Bőrtípus:   Száraz, Normál, Zsíros
Vedd meg online: Aromax, 1990 Ft

Szőlőmagolaj (Vitis vinifera). A szőlőmagból készített, könnyű szerkezetű, a bőrbe jól beszívódó olaj használatát önmagában vagy testápoló olajok alapolajaként ajánljuk. A szőlőmagolajat normál és zsíros bőr ápolására ajánljuk. Napérlelte szőlőszemek magvából, hidegsajtolással kinyert, zöldessárga színű, jellegzetes szőlő illatú olaj. A szőlőmagolaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F-vitamin egyik alkotója) klorofillban. Magas az E-vitamin tartalma (8-10 mg/100g, ami más olajféléknél magasabb). A szőlőmagolaj rendkívül erős antioxidáns hatással rendelkezik, ugyanis az antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1990 Ft , Eladó: Aromax
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:futárszolgálat

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

duchess_g

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. április 15.

Egy nagyon okos fodrasz tanacsara hajra vettem meg. Elmeletben jol/logikusnak hangzik de gyakorlatban nem megvalosithato (mint a fodraszok tudasa altalaban legyen szo hajapolasrol szinkeveresrol vagy vagasrol - aki erti erti :D). Hajra ertekelhetetlen, nekem azon kivul, hogy olajos lett tole a hajam semmit nem csinalt vele. Amugy meg ezek szerintem inkabb illoolajok, nem olyan jo minoseguek, en mar nem kennem magamra sehova. De probaltam bio/etkezeshez valo szolomag olajat is, az talan meg rosszabb volt. Nekem nem valt be natur olajokkal kenegetni a hajat, akkor mar inkabb egy formulazott termek.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. április 15.

a.k

2023. március 28.

Egy olaj lett volna az utolsó, amit kipróbálok a már egyébként is zsíros bőrömre, de olvasva az itteni hozzászólásokat, adtam neki egy esélyt, mert volt olyan időszak, amikor alapozó, púder nélkül már az utcára se nagyon mentem ki, olyan állapotban volt a bőröm. Szóval beleástam magam a témába, megvettem ezt az olajat hidratálónak és bő fél év használat után elérkezettnek láttam az időt, hogy véleményt mondjak róla.
Röviden: nem hiszem, hogy fogok még valaha használni éjszakai krémet. A krémekkel ellentétben ez ugyanis nem csak a száraz foltokat tünteti el, hanem a faggyútermelés szabályozásával a zsírosabb területeket is, sokkal egyenletesebb és jó értelemben szárazabb a bőröm. A használatának megvan a technikája, én két ujjamat bevizezem, arra cseppentek két cseppet az olajból, és így oszlatom el az arcomon, nyakamon. Így teljesen jól beissza a bőröm. Nagyon kiadós, így ár-érték arányban köröket ver más, hasonló funkciójú termékekre. Nem beszélve arról, hogy teljesen természetes, nem okoz irritációt, így tulajdonképpen a szemkörnyékápolót is kiváltja, sőt estére ajakápolónak is jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 28.

NovErke

2023. március 10.

Nagyon jól hidratálja és puhítja a bőrt, körömágybőr ápolására használtam. Sajnos mégsem tudtam megszeretni, az olajos állaga miatt. Jó nyilván mivel olaj, ezt sejthettem... De gondoltam, ha egyébként meg jó, hátha megszeretem, de sajnos nem. Nehezen is szívódik be, sokáig érzem hogy olajos és ezt nem szeretem. Rosszabbra mégsem tudom értékelni mert a hatása különben meg jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 10.

szsophia

2023. február 22.

Nagyon örülök, hogy végre kipróbáltam, mert úgy látom, az én arcbőröm nagyon szereti. Általában 3 cseppet szoktam eloszlatni (plusz 1-2 cseppet nyakon) a rutin legvégén, tényleg sokat segített - egészségesebb érzetű és kinézetű, szebb összképű bőr. Nekem nem okozott sem pattanásokat, sem mitesszereket, pedig T-zónában hajlamos vagyok rá, sőt, mintha javított is volna a meglévők állapotán. Eddig alig találtam olyan arckrémet, hidratálót, vagy hasonló célú szérumot, ami nagyjából az összes szempont alapján bevált, nekem ez az olaj végre ilyen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 22.

Eszti115

2022. szeptember 28.

Nekem egyelőre nem akar működni a dolog :( Akármennyit csepegtetek és akármilyen módon kenem fel, akkor is marad egy olajos réteg a bőrömön, nem nagyon akar beszívódni. Még próbálkozom, de alapvetően pattanás utáni foltokra kerestem "természetesebb" megoldást és a zsírosodást akartam vele meggátolni valamennyire de eddig egyiken sem segített.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. szeptember 28.

trixyyhprincess

2022. június 10.

Up: Azóta már dupla lemosás első lépéseként használom (utána jön a G&G Jelly Joker), és biztos vagyok benne, hogy sokat hozzátesz a bőröm szépségéhez és javulásához, szóval erre a célra is tudom ajánlani.

Tényleg csoda ez az olaj!
Tegnap reggelre kijött az arcomon pár darab nagyobb méretű patti, persze nem az a fajta, amitől meg lehet szabadulni, kinyomni esélytelen lett volna.
Este, sminklemosás után még áttöröltem az arcom szőlőmagolajjal, és ma reggelre az összes probléma megszűnt az arcomon. Alig hittem a szememnek, általában ezek 2-3 napig ott vannak, akkor is, ha az eddig jól bevált tonikommal kezeltem.
Én Ökokuckóról rendeltem, jó árban volt. Megéri, újravevős lesz.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. június 10.

Tényleg csoda ez az olaj!
Én Ökokuckóról rendeltem, jó árban volt. Megéri, újravevős lesz.

mmelinda0

2022. március 31.

Várandóság alatt ezzel kenegettem a pocakom és szép, stria mentes maradt végig. Persze lehetne genetika is, de az alapján pont nem erre kellett volna számítanom:-) Azóta is használom esténként hidratálóba cseppentve, a kombinált bőröm szereti, szépen felszívódó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. március 31.

Októberi Lány

Bőrtípus: Zsíros
2022. március 14.

Használtam már arcra jojobát és többféle squalane-t önmagában vagy rutin záró lépésként. Azt kell mondanom, hogy mindegyik jobban beszívódott mint a szőlőmagolaj.
Itteni vélemények és sok utána olvasás miatt kezdtem el használni, elvileg a zsíros bőr legjobb barátja de sehogy se akar beszívódni. Emiatt este használom csak, és némi idő (van hogy több óra) után, közvetlenül lefekvés előtt egy zsepivel leitatom a felesleget. Hatását eddig nem érzem, elvileg a zsírosodást csökkentenie, a hidratáltságot növelnie kéne. Várom a csodát.
Persze, ártani nem árt, de engem sajnos nem győzött meg eddig. Akadnak itt olyanok, akik pattanásgyilkosként is aposztrofálják, hát… ez merő placebo lehet. Mitesszert nem hiszem, hogy okozott volna. Kézre kenve jobb a helyzet, de alapvetően nem azért vettem, és még ott is nehezen szívódik be, pedig a kézfejem legtöbbször csontszáraz.
Legyen 3 csillag de csak mert nem ez a márka tehet valszeg arról, hogy nekem nem vált be.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. március 14.

twentylessone

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: >54
2022. február 6.

Érzékeny, rozáceás bőröm van, ami télen a hidegtől ég, nyáron a napon ég, enyhe fűszeres ételtől ég, egy korty pezsgőtől ég. Kipróbáltam és csoda tényleg! Semmi pattanás, reggelre beszívja a bőröm (az éjszakai krémekkel ellentétben, amiket reggel "lemosok" az arcomról). Elhasználtam egy egész üveggel ami több, mint 1 hónapig tartott a tél közepén.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2022. február 6.

L89

2021. november 19.

Csoda, csoda, csoda! Mitesszeres, vízhiányos, de helyenként zsíros bőrömet próbálom helyre tenni egy ideje. Többek között az itteni vélemények alapján vettem meg és kenek néhány cseppet reggel és este is az arcomra. Imádja a bőröm! Elképesztő, hogy már az első használat után nem zsírtól tocsogó homlokkal keltem fel. Önmagában is szuper, de ha az OT Natural moisturizing factors + HA krémjéből kenek utána egy picit, a kettő együtt luxus puhaságot és hidratáltságot ad az arcomnak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 19.

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.