Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
sailorluna
20% C-vitamin származék tartalmú szérum E-vitaminnal, ferulic-, hialuron- és aminosavakkal. Védi a bőrt a környezeti károktól. Folyamatos használatával a nap okozta foltok halványodnak, a bőr textúrája finomabbá válik, megelőzi a ráncok kialakulását.
2021.05.30. 17:18
Nem tudom honnan van az értesülés, hogy már nem gyártják, venni még lehet azon a bizonyos amcsi oldalon. Igaz, a kisebb kiszerelést, de azért van. Örülök, hogy összeállhattam az egyik legkedvesebb és legérzékenyebb KM-es lánnyal egy vásárlásra. Minden elintézett a beszerzés kerül. Azóta is hálás vagyok érte. Az első darabot innen a zsibiről szereztem (aztán betankoltam a tengeren túlról). Szeretem a C-vitamint és származékait, annyira sokat javítanak a bőröm kinézetén és működésén. Ez is egy ilyen darab, állandóan kéne használjam. Nekem erős, ezért hidratálóhoz vagy más szérumhoz keverve viszem a képemre esténként. Heti 1-2 alkalommal hagyom csak ki mostanában. Aztán lesz majd, hogy elfelejtem vagy egy strapás időszakban kimarad és csak lesek, hogy mennyire hiányzik. Jó az ára, szépek és hasznosak az összetevői, jól zár az üvegcséje, kellemes a szérum textúrája. A pórusaimnak, a gyulladásnak jót tesz, az olajosodást kicsit visszafogja. Minden szempontból szeretem, de 10x is meggondolom rendeljek-e a világ végéről. Kicsit bánom, hogy nem egy litert vettem.
Utoljára szerkesztve: 2019.11.26. 12:25 - 2019.11.26. 12:25
Nagyon szeretem ezt a szérumot, többször újravásároltam már. Gyakran veszek pici, utazó méretű termékeket is, a nagy 30 ml-es mellé, nagyon praktikus. Külön öröm, hogy nem kell hűtőben tartani és nem változik idő előtt az állaga/színe.Számomra kellemes fahéjhoz hasonlító illata van, könnyen beszívódik, nem olajos, a 30 ml kb. 3 hónapig elegendő. Ár-érték arányban kiváló. Mindenképpen csak ajánlani tudom.