Artdeco Szemöldök Ecset
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: clotinyourvein, Módosítva: 2015. október 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Douglas, Müller | |
Kategória: | Ecsetek | |
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ez az ecset használhatatlan. Pár mosás után már szanaszét állnak a szőrei és precíz munkáról még hírből sem hallott. Aki szeretne farkasszemöldököt annak hajrá ez a tökéletes választás, egyéb esetben ezzel igényes és szép dolgot nem lehet létrehozni. Egyetlen formája ahogy nekem sikerült alkalmazni az a szemöldökcsont kiemelése korrektorral, kár, hogy erre van 6 másik alkalmas ecsetem is ezért nem volt értelme érte pénzt adni.

Ha szeretnétek rossz ecsetet venni akkor ez az. Borzalmas a szőre már az első használat után kiszálkásodott. És vastag is. Pénzkidobás.

Szeretem ezt az ecsetet, nem hullik es szépen lehet vele dolgozni a nyele pedig szép, kényelmes és eszében sincs szétesni. Bár a Mac 266-osához nem fogható, nem is kerül annyiba, de megéri azt a pár ezer forintot.