Astor Nail Artist Transformers Fedőlakk Glitter
Ár: | 1000 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 6 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: gabryella69, Módosítva: 2015. május 6.
Kiszerelés: | 6 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Nevében a lényeg, az Astor új, Nail Artist Transformers fedőlakkjai ugyanis minden színt átváltoztatnak, így pedig még a visszafogott árnyalatok is feltűnővé válnak! Ezekkel a körömlakkokkal garantáltan feltűnő, különleges lesz megjelenésed!
Könnyedén játszhatsz a színekkel. Lehetsz elegáns vagy extrém – a döntés mindig a Te kezedben van.
Astor Nail Artist Transformers fedőlakk Glitter - csillámló fedőlakk, mellyel körmeid olyanok lesznek, mintha ékkövek díszítenék.
Nagyon szép, visszafogottabb,de mégsem a megszokott csillámok. Szeretem, jól mutat bármilyen szín felett, és nyáron különösen szép. Még külön csillámokat is szoktam ezzel fixálni, hogy fokozza a csillogást. Ó, és nagyon rég vettem, amit most használok (kb 3 éve), és még mindig lehet vele dolgozni, nem száradt be!

Nekem ez A Körömlakk. :D Ha szökőévente kilakkozom a körmöm, akkor vele.

Nekem ez A Körömlakk. :D Ha szökőévente kilakkozom a körmöm, akkor vele.

Ez a glitter változat van meg, szép, nem feltűnő, diszkréten csillogó körmöket varázsol! A megszokott, kiváló Astor minőség. Meseszép!

A kedvenc fedőlakkom amit valaha próbáltam!Bármilyen csíkos,foltos lakkozást viselhetőbbé varázsol és selymes fényt kölcsönöz neki nem pedig glitteres-flitteres csillámporos kinézetet!