Avène

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet és az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2018. január 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

Ideális száraz-érzékeny bőrre sminklemosáshoz.

Tiria

imcsi

2017. augusztus 12.

Kétszer is kaptam kicsi fél decis próbát krém mellé, nagyon jó volt, viszont amikor megvettem egy nagy üveggel, már az első használatnál kipirosodott a bőröm tőle. De szabályszerűen csak ott lett piros, ahol ez a lemosó hozzáért, és ráadásul égett is. Mivel nem akartam pazarolni, kb. még négyszer kipróbáltam, de ha csak egy csíkot is húztam vele a homlokomon, az az egy csík rögtön piros lett és égett. Nem is értem, hiszen a kis üveges próbát kétszer is teljesen elhasználtam bármiféle gond nélkül...
Szerencsére egy barátnőm elcserélte velem egy másik lemosóra. Az ő arcát ez nem csípte, de nekem nagyon nem vált be. Amúgy csomó Avene krémem volt már, azokkal soha semmi gondom nem volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 12.

matine91

2016. szeptember 21.

Sajnos nekem csipi a szememet, es a sminkkel sem bir a legjobban, legalabbis a szemfestekkel semmikepp. A Garnier lemosojaval sokkal elegedettebb voltam/vagyok, es ar- ertek aranyban sem eri meg. Azt hiszem nem vasarolom meg, hala a jo egnek, hogy kaptam es nem dobtam ki feleslegesen az ablakon azt a sok penzt.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 21.

candus

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. július 10.

Sokkal jobban működik, mint például a Garnier micellás, amit használtam előtte. Az ára nem a legolcsóbb, az tény, de tényleg jól lehozza a sminket és nem csípi a szemem, csak ugye ott van benne a parfüm...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 10.

reaC30

2016. április 1.

Nagyon jó volt a kombinált, vízhiányos bőrömnek, már egy üveggel elhasználtam belőle. A szememet viszont csípi és az ára is kicsit túlzás, ahhoz képest, hogy csak 2 dl. Ezért inkább maradok a Biodermánál, annak viszont a kupakja borzasztó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. április 1.

GNóri

2015. november 21.

Nagyon szeretem, nem szárít, durván jól tisztít, kevés mennyiség is elég belőle, és bár eddig nem okozott irritációt, a parfümöt én is sérelmezem benne..

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 21.

bicitoth

2015. szeptember 14.

Szeretem, nyugtatja a bőrt, az inci is nagyon jó, csak azt a fránya parfümöt sajnálom benne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. szeptember 14.

araildi

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2014. május 16.

Két hónapja használom ezt a terméket. A rosaceás részeket nyugtatta kicsit, nálam a sminket is tökéletesen eltávolította. Nem maradt húzó érzés utána, vásárolom újra.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. május 16.

vargaka

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. január 13.

A rocazeám jobban szereti, mint a Bioderma micellását. Frissít, tisztít és nem lesz tőle piros az arcom, mint minden mástól.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. január 13.

fleur.cherie

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. augusztus 31.

Minden használattal felfrissíti a bőröm, és a sminklemosó hatásával is elégedett vagyok. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 31.

Gyulladáscsökkentők: Bisabolol
Hidratálók: Sodium Hyaluronate

Avene termálvíz. Szilícium-dioxidban és nyomelemekben gazdag, nyugtató hatású termálvíz. Az Avené termékek fontos összetevője.

Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják, utóbbit főleg különféle felületaktív anyagok esetén, melyeknek zselés állagot ad (pl. tusfürdőknél). Ha az összetevő az INCI lista elején áll, akkor általában mint fizikai hámlasztó van jelen az adott termékben, jellemzően testradírok esetén, de fürdősókban is gyakran találkozhatunk vele.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (Etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).