kiovszkyfanni
Romantikus loknik készítéséhez tincseit válassza szét a fésű csúcsos végével. Stílusosan dús hatáshoz emelje meg haját a hajformázó fésűvel.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.26. 10:16 - 2021.04.26. 10:16
Jó ideje megvan ez a fésűm. Én hajmosáskor használom a hajam kibontására még nedvesen. Nekem bevált, jó minőségű terméke az Avonnak.
2018.12.13. 13:17
Nagyon nem vált be! Próbálkoztam vele, de nekem szaggatta a hajam, így hamar a kukában végezte! :/
2018.10.04. 08:38
Teszi a dolgát. Nekem évek óta megvan és nem vált le a bevonat, mint az előttem íróknak.
2017.09.19. 13:38
Nagyon szeretem a fogását- az már más tészta, hogy fésülködésre teljesen akalmatlan ezzel a gumiszerű, tapadós felületű bevonattal. Anno boldogult kisgyerekkoromban befőttesgumival (de komolyan!) gumizta össze anyukám a hajamat, és mikor este kivettem a gumit, tépte-húzta, mint a veszedelem! Akárhogy ügyeskedtem, a nap közben "ráragadt", rácsavarodott hajszálakat mindenképpen kitépte. Na, ez a fésű éppen arra az "élményre" emlékeztet: a gumitól hozzátapadnak a tincseim a fogakhoz, ahelyett, hogy finoman átsiklanának közöttük. A nagy fogakhoz is, természetesen, így se kócbontásra, se "finomfésülésre" nem alkalmas.