Avon Advance Techniques Összecsukható Hajkefe Tükörrel
Ár: | 999 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Blame, Módosítva: 2013. július 10.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Hordozható, összecsukható (tükrös) fésű amit bárhová magaddal vihetsz.
Praktikus és kis helyen elfér. Nagyon szeretem! :)

Praktikus és kis helyen elfér. Nagyon szeretem! :)

Helytakarékos fésű, de sajnos még kellett váljak tőle, mert pár év után (2-3) leperegtek róla a pöttyök és azokat nemsokára követték a kefe fogai is.

Én nagyon szeretem kis helyet foglal el a táskámba, praktikus, mindig kéznél van. Nekem az eső ilyen fesum több mint 2 évig még volt és ha vigyáz rá az ember akkor nem esnek le a pöttyök se róla.

Szerintem jó kis termék, kis helyen is elfér. Gyakori használat után néhány pötty leesett a fésű fogairól, de attól még működőképes. (Persze nem nonstop használatra.)

Nekem még bordóban volt meg, általános suliban. Akkor szerettem, de többnyire csak nyomkodtam a gumis részét :D tartósságával nem volt bajom, de nem is igazán használtam

-----------------------

-----------------------

Én max a tükör miatt adnék neki 2 csillagot. A hajamat lehetetlenül tépi és ki szokott jönni a kefe része. A tükör is kiesett, de egy kis palmatex megoldotta ezt a problémát! :D Biztos nem adnék érte pénzt. Úgy kaptam.

nekem nagyon hamar szétesett, először a kefés, gumis része jött ki a keretből, aztán a két oldala vált el. a hajkefe része amúgy tényleg csak tűzoltásra jó, a tükör meg nagyon igénytelen. nem éri meg az árát, az egyetlen dolog, ami tetszett, az a kényelmes külső borítás.

Nagyon praktikus, a kisebb táskáimba is belefér. Nekem eddig még nem tört el vagy esett szét, bár az igaz hogy az évek alatt már eléggé megkopott.

Praktikus, hasznos, kis helyen elfér, és benne a tükör nagyon jó! :)

Praktikus, hasznos, kis helyen elfér, és benne a tükör nagyon jó! :)