Baboo
Krémes, lágy, hidratáló ajakrúzs gazdag színvariációkban.
2021.12.01. 10:26
Az első avonos rúzs, amit talán anyámtól nyúltam. Borzalmas téglavörös árnyalat (senkinek sem áll jól), csillám hegyek, de igazán kellemes illat és krémes állag. Nosztalgiából értékelem.
2019.02.16. 12:04
Az Amethyst árnyalatban használtam. Még akkoriban tiniként jó volt, de visszagondolva nem volt tartós. Az állaga túl krémes, lágy volt.
2018.07.18. 10:47
Kar hogy mar nem gyartjak. Az uj fajtak a nyomaba sem ernek ezeknek.Mindig a legvilagosabb rozsaszint hasznaltam. 10-15 dbot tuti elfogyasztottam belole.
2018.02.25. 15:43
Még mindig megvan az ilyen rúzsom és még mindig jó. Ritkán használom ezért is tart még, de ettől függetlenül szeretem!
2017.11.25. 09:06
Jó kis rúzs. Gyönyörű színe van. Kicsit érezni lehet a hidratáló hatását is. Az illata valami hiper-szuper fincsi.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.19. 16:48 - 2017.09.19. 16:48
Anyukám használta az egyik rózsaszínes árnyalatot (a pontos nevére nem emlékszem) és jól állt neki. Titokban én is elcsentem tőle, de a rózsaszín nem az én színem :D Talán kissé szárított. Nosztagia címszó alatt megérdemel 4 csillagot.