Avon Color Trend Csillogó Szempillaspirál
Ár: | 699 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 6 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: panneszka, Módosítva: 2016. március 10.
Kiszerelés: | 6 g | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
- csillogó tekintetet kölcsönöz
- szempilláid sötétebbnek tűnnek
- ápoltabbnak látszó szempillák
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Önmagában nem látszik meg a szempillákon, összeragasztja őket, vizes hatású. Az applikátor nagyon nem tetszik, egy műanyag rúd, apró bevésett hullámokkal. Az egyetlen mód ahogy használható, ha a már kész, fekete spirálos szempillára felteszi az ember, de én úgy sem rajongok érte.

Önmagában semmi színe, de fekete szempillaspirál felé tökéletes. Nagyon szépen csillog rajta. Nekem az arany változat van meg.

Az ezüstöt vettem meg, keféje nincs, felvinni nem lehet és semmi nem látszik belőle, tökéletes pénzkidobás.

Én mindkét színt megakartam venni, de csak az aranyat sikerült. Igazából én nem szempillaspirálnak vettem, hanem gyakorlatilag ilyen csillámnak, amit szemhéjpúder felé viszek fel egy keveset, és eloszlatom, arra megfelel, de a keféje miatt szempillaspirálként nem használható. Amire én vettem arra, kicsit sok, de nagyjából használható.

Első vélemény!!! Klasz! Mindkét színt megvettem, az ezüstöt és az aranyat is. A katalógusban az ezüst szép világos majdnem fehér volt a modell szempilláján, mivel régóta szeretnék fehér vagy hozzá közel álló szempillaspirált venni hát megvettem amikor akcióban volt... Örülök hogy akciósan vettem meg mert az egész egy nagy át*******... A szép ezüst egy grafitszürke csillogós valami ami felkenve nem mutat semmit, szó szerint semmit!A 'keféje' egy bordázott műanyag bot. Amikor megláttam majdnem kiájultam a székből munkában. Az aranynak legalább a színe szép, bár az sem látszik ha felkenem, az 'applikátorával' (vagy nem tudom minek nevezzem ezt a kefeként eladott valamit) lehetetlen dolgozni! Az egész pénzkidobás... ha lehetne minusz pontot adni akkor -5*-t érdemelne, de így 1-t kap.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém