cincike
Csillogó csókok a téli hidegben is, finom gyümölcsös illatokkal.
2016.02.01. 11:00
Nekem a szőlős volt meg,a színe nem rossz de az íze az borzalmas volt. És konkrétan semmit nem csinált a számmal.Nem volt ragadó,inkább nekem egy idő után úgy tűnt mintha megkeményedett volna.Nem sokáig vettem hasznát.
2014.11.01. 21:04
A citromosat rendeltem meg néhány évvel ezelőtt. Erős, citrom illata és íze volt, kellemetlen volt viselni, nem hidratált és fehér réteget hagyott az ajkakon. Nem használtam sokáig...
2013.11.09. 10:44
Nagyon szuper, csillog is, elég feltűnően.Én nagyon halványan az egész arcomat kivakolom vele, mert hidratál és szépít. A szememre többet szoktam tenni metálosan fénylik, de az egész napos pislogás után kicsit retkesedik is.Bátran ajánlom minden bőrtípusra.
2013.08.22. 12:58
Én a körtést vettem meg a hozzáilló illatos körömlakkal együtt, azt tovább ajándékoztam, ez azóta is megvan. Nagyon finom illata van, egyáltalán nem kemény, inkább lágyabb az állaga, könnyen kenhető, hidratál is. Hiába csillámos, de nem hivalkodó. Van, ami azért ennél is jobban hidratál.
2012.08.14. 09:55
Nekem a szedres van meg és valami hihetetlenül büdös, műanyag szeder szaga van. Nem hidratál túlságosan, de nagyon szépen csillog, rózsaszínes-lilás, kissé fehéres fénye van ami szerintem nagyon szép.
2012.07.26. 19:06
Én a zöldet rendeltem meg a körömlakkjával és a kölnijével együtt.Nehezen kenhető, szinte kemény állagú, tele apró csillámokkal.Egy idő után csúnyán kiül a száj szélére, fehéres és ronda.Nehéz leszedni, és nem hidratál semmit.Már nem tudtam mit kezdeni vele,az illata nem volt rossz,de végül mégse használtam el az egészet.