Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   1199 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   4 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Black Fairy, Módosítva: 2016. augusztus 25.

Kiszerelés:   4 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Sminkek szemre

Limitált kiadás

"A cicás szemkontúrodat még vadabbá teheted, ha metálos színt választasz."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Lolychan

Bőrtípus: Zsíros
2015. október 11.

Szerintem egész tartós, bár a felvitele okoz csak gondot (ecsetessel nehezebben tudok dolgozni).

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 11.

berill99

2014. október 27.

hát fekete jobban tetszet mint a amilyen a képen van annyira nem tartós

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 27.

hát fekete jobban tetszet mint a amilyen a képen van annyira nem tartós

nikihercegnő

2014. október 1.

Imádom. Kár hogy már nem lehet kapni a feketét

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2014. október 1.

Imádom. Kár hogy már nem lehet kapni a feketét

Black Fairy

2014. február 24.

Szín: tökéletes fekete.
Fedés: megfelelő.
Tartósság: komoly probléma nincs vele, nem vízálló, és nap végére nekem is leszárad (lepereg kis darabokban)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 24.

Szín: tökéletes fekete.
Fedés: megfelelő.

bdori

2014. február 16.

Nagyon szeretem,szép élénk,fekete színe van. Viszont a tartóssága nem a legjobb. Nap végére kis pontokká válik az ív és a szemem alá is lepotyog.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 16.

B.Sz

2014. január 11.

Nagyon tetszik ez a szemhéjtus, már egy jó ideje csak ezt használom. Lassan újra kéne rendelnem, mert el fog fogyni... :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 11.

Ms.Cat

2013. december 25.

Nekem nagyon tetszik! Egy ideje ezt használom és még mindig van benne. Nem kenődik el, nem pereg le a szememről és könnyű vele bánni. Én nagyon szeretem! :3

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. december 25.

Ancsuh

2013. november 7.

Szerintem nagyon jó! :) Intenzív fekete színe van, gyorsan megszárad, nem kenődik el és ráadásul olcsó is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 7.

unhappily

Bőrtípus: Zsíros
2013. október 21.

Katasztrófa, darabokban távozik a szemhéjamról...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 21.

Katasztrófa, darabokban távozik a szemhéjamról...