Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Saphira
Környezettudatos, vegán artisztító balzsam, koncentrált hatóanyag tartalmú, allergológiailag és klinikailag tesztelt termék. Sárgabarackolajat, kakaóvajat, mangóvajat és uborkakivonatot tartalmaz.
2021.05.18. 20:36
Meglepően jól működik. Ajándékba kaptam egy rendelésemhez és abszolút az egyik legjobb cleanser amit eddigi életemben használtam. Viszont kétlem, hogy teljes áron valaha megvenném.
2021.02.02. 03:34
Egyik kedves Avonos barátném meglepett egy ajándék csomaggal, amiben ez a termék is benne volt.Maga a "zsír" - mert ez konkrétan uborkás zsír - meglepően jól funkcionál a kombinált bőrömön.Nagyon szépen tisztít, frissít, használat után nem pirosodok, nem húzódik a bőröm.Először fura volt, hogy "zsírt" használok, de végül egyik kedvenc arctisztítóm lett :)Viszont árát tekintve elég drága, ennyiért pedig prémium termékeket lehet kapni, tehát így ajándékként szuper, de nem hinném, hogy beruházok rá.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.01. 12:48 - 2020.11.01. 12:47
Örülök, hogy végre itthon is lehet kapni elérhetőbb áron arctisztító balzsamot. A hatása nekem nagyon bejött, nagyon szépen leszedte a sminket, könnyen tejes formulává alakul és szuperül le lehet mosni aztán vízzel. Értékelném egyébként, hogy nincs benne illatanyag, na de ha erről a termékről van szó, kivételesen el tudnám viselni. Egyrészt ez egy arctisztító, ezért szerintem akkora kárt nem csinálna egy alapból normál bőrű ember esetében, másrészt nagggggyon elviselné ez a balzsam, hogy valami kellemes illattal elfedjék ezt a fertelmes disznózsír szagot. Az első 10 használatnál kb öklendeztem, olyan érzésem volt, mintha a hűtőből kikaptam volna a kilós zsírt és azzal próbálnám meg leoldani a sminkem. Sajnos a szag nem hagyott alább a tégely vége felé sem, de az émelygésemet sikerült leküzdenem nagy nehezen. Mindössze csak ezért kap négyest, mert a hatásával egyébként elégedett vagyok. Teljesen áron viszont elég drágának találom, akcióban viszont valószínűleg megvenném megint.
2020.10.29. 16:47
Nagyon jó kis termék. Az illata az elején nekem kicsit fura volt, uborkára emlékeztet. Kicsit nagyobb mennyiséget szoktam használni, fontos hogy száraz bőrre kellfelvinni mert nekem vizesen nem szedte le a sminket. Én azért biztosra szoktammenni és miután langyos vízzel lemosommég átmegyek az arcomon szintén Avonnál kapható Mission Y arclemosó habjával.
2020.05.06. 21:50
A Foreo egyik arctisztító készülékével használom reggel és este. A természetes összetevői miatt vettem meg és a kedvenc arctisztítómmá vált. Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom.
2020.02.16. 15:00
Igen baráti áron jutottam hozzá. 5 db ezrest fizettem 6 termékért és néhány mintáért, annyit, mint amennyibe ez alapból kerül. Nem jó. Avas. Nem működik olyan jól, mint pl a Clinique vagy az avon egyik régebbi hasonló terméke. Soha nem venném meg teljes áron és másnak sem ajánlom.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.