Ivlisz
Vitaminokkal dúsított formulája és selymesen ragyogó színei tündöklővé varázsolják ajkaidat. C-, D- és E-vitamint tartalmaz, mely revitalizálja és védi az ajkakat.
2018.08.27. 21:19
Most találtam a fiókomban egy régi darabot. Nagyon szerettem ezt a szájfényt, két árnyalatban használtam: Rose Flush és Peach Fection. Nagyon kellemes, krémes állaga volt és szépen kopott. Beszívta az ajkam és a szín még megmaradt egy ideig. Kár, hogy mire rátaláltam, már nem sok alkalmam volt beszerezni.
2014.09.25. 11:38
Most kaptam ajándékba, vital copper árnyalatban. Rég keresek ilyen bordós-barnás árnyalatot. Sokan mondták, hogy nagyon szép a szín, ritkán látom ezt a variációt. Amúgy a szájfényt könnyű felvinni, kitűnő az applikátor, semleges az illata, minden nagyon tetszik, most égre-földre ezt használom, pedig inkább rúzs-függő vagyok. 5 *.
2014.09.06. 08:39
Krémes, hidratáló állaga, vizes fénye van. A Vita pink nevű árnyalatban rendeltem meg, ennek csak egy pici rózsaszínes színe van, nincs teletömve csillámokkal, az illata se kellemetlen. Bár az Avonos szájfényekben csalódtam már párszor, ez abszolút tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.14. 17:29 - 2014.05.14. 17:28
Nekem a vital copper van meg, egyenetlenül fed, és nagyon fura színe van...ilyen csillámos barnás nem tudom milyen...Képen jobban nézett ki...Amúgy hidratál, és nem rossz ez, de azért több fajtát nem fogok venni (júniusban kapható újra)
2014.04.23. 10:17
Szerintem már nem lesz kapható, mivel én is a tanácsadó lapról rendeltem meg. A Vita Pinket választottam, és nem csalódtam. Nem sokat színez az ajkamon, de ezt inkább pozitívumnak tartom, nekem csak ezek a halványabb színek állnak jól..(sajnos). Az állaga valóban krémes, könnyen kenhető, és tényleg érezhető némi ápoló hatás. Az egyetlen negatívuma számomra, hogy az applikátora egyszerre kevés festéket vesz fel.
2013.08.05. 18:08
Nekem is a Vita Pink árnyalat van meg, és valami csodás. Kicsit színezi az ajkakat, de nem tól durván, olyan kis szolid szín és csillogás, pont amit imádok. :) Az illata és az íze is finom, azt hiszem beleszerettem. :)