Avon Körömdíszítő Ecset
Ár: | 1409 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: andrej, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Alkossa meg saját, egyedi körömmintáit! Használja az ecsetes végét csíkok festésére. Használja az apró fémgömbös végét a pöttyös díszítéshez.
Az ecsetet egyszerűen nem tudom használni, viszont a pöttyözős vége jó.

Az ecsetet egyszerűen nem tudom használni, viszont a pöttyözős vége jó.

Az ecset semmire nem jó, a másik végével szép pöttyöket lehet csinálni. Akciósan vettem, de utólag már nem venném meg.

Egy kis gyakorlás kell, mire ráérez az ember a technikájára, de utána nagyon szépen lehet vele mintázni. Kis virágokat szoktam vele festeni a körmömre, de még a szememre is szoktam vele tusvonalat húzni, arra is jó :)

A pontozó vége nagyon jól használható, szeretek vele dolgozni. Az ecset vége az siralmas. Igazából kíváncsi voltam, hogyan tudok dolgozni vele, ezért rendeltem, pár száz forint volt. Egy próbát megért.

Pár használat után leesett mind a két vége... Az ecsetet egyszerűen bárhogy próbáltam, nem tudtam szépen használni. A pontozó részével nem lenne baja, ha még egybe lenne a szárával, de semmivel nem jobb, mint egy fogpiszkáló... :D

Annyira olcsó volt, hogy semmiképp sem akartam kihagyni, hiszen körömlakkal való mintázáshoz sohasem lehet elég ecsete az embernek!
A lakkok oldószerét, és az acetonban való mosogatást nem bírják szegénykék sokáig.
A pontozó vég nagyon aprócska, jól használható.
Az ecsettől nem vártam sokat, de érdekes módon nagyon jól bírja a kiképzést, sőt, a folyamatos használat során egyre jobb és jobb!.
Szintetikus szőrű, nem hullik, és frankó, rugalmas szálakból áll. Számomra vaskos volt a mérete, ezért speciális módon megvágtam, hogy tűhegyes legyen a vége.
Külön díjazom, hogy hófehér színű, mert így jól látom, hogy sikerült-e kitakarítanom belőle a színes körömlakkot. A tisztogatással nincsenek nehézségeim.
Ennyi pénzért nagyon megérte, még akkor is, ha nem ez életem díszítő ecsetje! :)

A pontozó vég nagyon aprócska, jól használható.

Jobbra számítottam ennél a terméknél.:S
Az ecset részét hiába tisztítottam úgy beszáradt nem tudtam vele mit kezdeni ha egyből ki is tisztítottam alaposan..Összeszáradt.A pontozó része még Istenes.:) De nem lehet vele szép kis pontokat csinálni.Kicsit macerás de az még elviselhető.:)

Jobbra számítottam ennél a terméknél.:S

A pontozó része jó, de az ecsetből egy az egybe kijött az összes szál , de amikor jó volt akkor se volt igazán használható

Az ecsetet meg ugy ahogy,de a pontozo veget sehogy sem tudtam hasznalni. Nem tudom, hogy en vagyok e ilyen bena v mert nem a legjobb koromdiszito, de nekem nem valt be. Az ecsetes resz csikot hagy maga utan es ettol nem lesz valami szep. :/

Szépen lehet vele díszíteni, de annak aki nem manikűrös szerintem felesleges..Nekem is van egy ilyen díszítőm, de az ecset része tönkre ment. A pontozó részét meg egy tűvel, vagy gombostűvel lehet helyettesíteni. Én most egy tűt használok, amit egy radír végű ceruzának a végébe beleszúrtam..tökéletesen megteszi :)