Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: nettike, Módosítva: 2017. május 6.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Sminkek szemre

Sikkes külseje ámulatba ejtő hatással párosul. Külső szemzugtól a belsőig, a pillák tövétől a végéig a szempillák dúsabbak, egymástól szépen elkülönülnek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

orsikimi

2015. február 7.

Jöttem kicsit felpontozni szegény LRDspirált :D
Nem értem másnak, hogy nem vált be... én nagyon szerettem, nekem tökéletes volt normál/hétköznapi sminkhez. Nem volt mű(szempilla) hatása, de jól hosszabbított, göndörített és tartós is volt. Kétszer vettem újra, sajnálom, hogy már nincs.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 7.

Jöttem kicsit felpontozni szegény LRDspirált :D

Ophelia

2012. szeptember 11.

Még jó, hogy ajándékba kaptam, mert nagyon sajnáltam volna rá a pénzt. Keféje majdhogynem nincs, cseppet sem fésüli a szempillákat, és a festéket is nagyon gyéren viszi fel.... mintha festékbe mártott hurkapálcát használnék. -.- Gyorsan túladtam rajta. Az illető arra is panaszkodott, hogy ha nagy nehezen befesti a pilláit, néhány óra alatt le is pereg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 11.

C.Dóri

2012. szeptember 11.

Szeretem az Avonos spirálokat, mindig akciósan veszem őket és meg vagyok velük elégedve mert az én hosszú szempilláimból ki tudják hozni a maximumot, de ez a spirál kicsit sem. Túl rövidek a sörtéi kevés festéket tud felvenni így a pillákra sem jut igazából semmi. Számomra teljesen használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 11.

pppkata

2012. július 4.

Használhatatlan a keféje, egy fogkefe szebben szétszedi a pillákat.. totális pénzkidobás!!!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 4.

andrej

2012. június 21.

Nagyon vacak!!!! Akciósan vettem meg, de még azt is megbántam, semmire sem tudtam használni, nem csinált a szempilláimmal semmit, pénzkidobás!!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 21.

Gift Box

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. május 1.

Nekem ez nagyon nem jött be..
1-2 hétig még elment, aztán használhatatlanná vált.
Az állagával történhetett valami, mert csomókban gyűlik össze a keféjén.
Az elején sem voltam odáig érte, egy teljesen átlagos szempillaspirál, nem dúsít és nem is választja olyan jól szét a szempillákat.
Nem jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 1.

Nekem ez nagyon nem jött be..
1-2 hétig még elment, aztán használhatatlanná vált.
Az állagával történhetett valami, mert csomókban gyűlik össze a keféjén.
Nem jó.

agi.greendaygirl

2012. január 9.

a képen a superfull keféje volt látható, ezért vettem meg, de mikor kibontottam a supermagnify keféjét pillantottam meg. Kipróbáltam, mivel még nem használtam az utóbbi szempillaspirált, de nem jött be. Még jó hogy megvolt a kifogyott superfullom. Kimostam a keféjét, és átraktam a pirosba :) így tökéletes. a formulája ugyanaz

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. január 9.