Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   1398 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Messy2214, Módosítva: 2016. november 14.

Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Apró díszeket tartalmazó körömlakk háromdimenziós hatással.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

balankaa01

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 9.

Undormány. Nagyon csúnya.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 9.

Undormány. Nagyon csúnya.

LBonnie

Bőrtípus: Zsíros
2016. május 14.

Nem nagyon szeretem:/ alig szedi ki a kis díszeket,ráadásul egyik körömlakkal sem mutat jól,olyan idétlenek ezek a fekete-fehér-szürke "pálcikák". Ha az egész körömfelületet le tudnám vele festeni,hogy ezek a pálcikák befedik a körmömet akkor tetszene,de így magában ez az egy két darab kevés.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 14.

kissbarbara1990

2016. március 21.

Imádom az Avon körömlakkjait. Az ecsetét nagyon szeretem, könnyen és csíkmentesen lehet vele festeni, a glittereket rendesen felveszi és le is adja. 2 rétegben elégedett vagyok vele, 3 rétegben meg már nagyon király :) gyorsan szárad, 3 napot röhögve kibír még igénybevétel mellett is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 21.

sarijulcsi

2016. március 15.

Díszítő lakknak használom a gyűrűs ujjon és nagyon szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 15.

Díszítő lakknak használom a gyűrűs ujjon és nagyon szeretem.