Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   12 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: auroramist, Módosítva: 2015. április 13.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   12 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A matt színhatású körmök mély benyomást keltenek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Vadkuku

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2017. február 28.

1 napig bírja, jó esetben. Matt fedőlakkal 2 napig. Hiába szép a színe, óriási csalódás.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. február 28.

tinacica0328

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. május 19.

Reggel felkentem, és a körmeim végéről már elkezdett lekopni a festék...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 19.

Reggel felkentem, és a körmeim végéről már elkezdett lekopni a festék...

BraVi

2013. december 4.

Ötletnek nagyon jó, és nagyon mutatós (nekem feketében van), de már aznap lepattog sajnos, így nem sokat ér. Jó lenne, ha dolgoznának még rajta, és készítenének ilyen matt körömlakkokat, amik tartósabbak :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 4.

cyberalice

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. június 7.

Hú, hát ez borzasztó sajnos. Aznap elkezd potyogni, pedig olyan csodaszép felkenve, és pillanatok alatt megszárad... nagyon fáj érte a szívem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 7.

hagicica20

2013. március 11.

Alapjában véve szeretem az Avonos dolgokat, mert relatív jó áron sokszor kitűnő minőséget kaphatunk. No de itt van a bibi... sokszor... azaz nem mindig. És pont ez itt a baj, h pl ezeknél a szép színeknél ócska-pocsék minőséget dugnak az orrunk alá. Kezdem azt érezni, h az Avon csak azért hozta létre a matt lakkokat, h legyen a "gyereknek neve". Ő se maradjon már ki a sorból. Megsúgom, h így kár volt nekik hozzákezdeni. Nem volt ettől rosszabb lakkom. (azaz mégis volt, a szintén Avonos mozaik fehér, akit szintén a kukába száműztem). Reggel 9kor felkenem ezt az elcs....tt "csodalakkot" és d.e. 11kor már min 5-6 köröm megkopva. Ahová nyúlok, amihez hozzáérek húzza is a csíkot maga után (bordó jól mutat a fürdőcsempén). Ha 2 rétegben kenem akkor meg pattogzik. Nemtudom, h mire szánta az avon ezt a lakkot? Talán kutyasétáltatáshoz vagy kocogáshoz? Még alváshoz sem jó, m még a párna is ledörzsöli. Szóval szörnyű minőség. Kukában a helye. Ár-érték arányban? Egy forintot sem ér. :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 11.

Naoto

2013. január 27.

Kettős érzelmeim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban... Egyrészt nagyon szép színe van, és szerintem gyönyörűen mutat (nekem a vörös árnyalat van meg). Nagyon gyorsan meg is szárad. Viszont borzasztó kevés ideig bírja, nekem 2 nap után már elkezdett lepattogzani... Azért kap 3 csillagot, mert fedőlakkal (nem mattosan) is szép, csak hát ugye ennek nem ez lenne a célja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 27.

rencike666

2012. december 1.

Nekem a kék van. Nagyon tetszik a színe meg hogy matt, de semmi "extrát" nem lehet vele csinálni mint pl mosogatás, mert lepattog. Ha meg kenek rá matt fedőlakkot akkor mi értelme a matt lakknak? Veszek egy bármilyen színt és lekenem matt fedővel. Ettől függetlenül szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 1.

Sorea

2012. október 23.

Nekem megvan a lila, fekete és a szürke. Ugyanazt tudom mondani, mint ancsibancsi énis lekentem matt fedőlakkal és láss csodát 5 napot minimum kibírt.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 23.

janush

2012. október 23.

Ilyen rossz körömlakkom még sohasem volt!!! Nekem nem hogy egy napot, de felet is alig bír ki.. Nagy kár, pedig szép a színe..2 rétegben :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 23.

selaginella_helvetica

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. július 27.

Mivel rettenetesen gyorsan szárad, ez a lakk arra jó, hogy gyorsan felkenjük és már rohanjunk is tovább és míg haza nem érünk addig jó lesz, viszont nem tovább, mert 1 napot jó ha kibír. A matt fedőlakkal viszont elhiszem, hogy tovább bírja (ki fogom próbálni), de az a fedőlakk érdeme. .)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 27.