Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Nailwear Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 12 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2013. április 9.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 12 ml | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Kiszerelés: 12 ml
Korábban használtam. Nem szerettem, piros árnyalatban volt meg. Csíkos volt a végeredmény, nem fedte be jól a körmöket. Nehezen száradt és nem volt tartós.

Júúúj, nagyon szerettem! Sőt, még mindig szeretem! A Dusky Mauve a kedvencem, egy rétegben is tökéletesen fed, gyönyörű a színe és még közel 10 évvel a felbontása után is kifogástalan állagú! Van még egy másik árnyalat is, csillámos fedőlakk, Star vagy ilyesmi, lejött az aljáról a matrica, ezért nem tudom a fantázianevét. Na mindegy. Igaz, hogy nem tartós, mert 1-2 nap alatt lekopik, de gyorsan szárad, nem csíkoz és nem kell belőle 2-3 réteg. Mennyivel jobb volt, mint az utódai...

Na ezek a lakkok tényleg megérték az árukat! 3 féle színem van még belőle és nem viccelek, ezek több mint 10 éves körömlakkok és a beszáradásnak a legkisebb jelét se mutatják. Ezt a minőséget várnám el más körömlakkoktól is.

Ez volt az a lakk amit késsel nemtudtam levakarni :)

Ez volt az a lakk amit késsel nemtudtam levakarni :)

Szeretem az AVON lakkokat, ebből pirosam meg lilám volt, a pirosat nagyon szeretem, a lilákat kaptam, azok nem az én árnyalataim voltak. De jól tartanak és szép a színük. Mi kell még? :)

Jó pár ilyen lakkot elhasználtam már, egy időben szinte csak ilyenem volt. Nagyon elégedett vagyok velük, könnyen felkenhetők, tartósságuk is jó. Amin meglepődtem, hogy sokéves (kb. 6-8 év) lakkok is szuperül kenhetők egy kis felrázás után, semmi sűrűsödés, beszáradás. Jó minőség.

Még mindig tökéletesek ezek a lakkok, pedig jó pár éve megvannak. Három darab még mindig van, a színük (még) mindig aktuális. Csillogó piros, igazi mélybordó és egy csillámos barnás árnyalat. Egy cseppet sincsenek beszáradva, lazán bírják egy hétig és visszaszokhatnának erre az ecsetre mert nagyon jó vele dolgozni. Gyorsan szárad, szép fényes. Még mindig 5*.

bár az Avon körömlakkok nagy fejlődésen mentek keresztül az évek során, pozitívan emlékszem vissza ezekre a körömlakkokra, még van is pár darabom belőlük:)
Semmi bajuk, kicsit felrázom őket és tökéletes az állaguk. Van bennük fém golyócska is, ami ezt segíti. Két réteg mindenképpen kellett a tökéletes fedéshez, néhányból 3 is, kicsit lassacskán száradt meg, az ecsete a mostani avon lakkokhoz képest nem olyan jó, de akkoriban nagyon szerettem ezt a terméket úgy, ahogy volt. Sok árnyalatot imádtam annyira hogy totál elfogyasztottam azt a 12 ml-t, pedig már akkoriban is szerettem mindig más színűen a körmeimet. Az egyetlen oka, hogy már nem használom, bár a minősége tökéletes a mai napig, az az, hogy akkoriban a gyögyház színeket, azon belül is a rózsaszíneket kedveltem, amit mára már meguntam :)