Avon Naturals Fésű
Ár: | 1099 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Emci, Módosítva: 2016. május 12.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Színes fésű, vidám gyümölcsmintával.
- anyaga: műanyag
- mérete: 15,6 cm × 6,1 cm
- széles fogú fésű
Hű társam ez a fésű immáron 8 éve, csak ezt használom.
Vizes hajat és szárazat is könnyedén kifésüli siklik a hajon, nagyobb gubancokkal is könnyedén elbánik. És ami a legjobb semmi szálka semmi törés nincs a hajamon ragyogóan egészséges, nem tépi és egyáltalán nem hullik tőle a hajam. Ezzel sikerült megnöveszteni. Sajnos az Avonba már nem lehet kapni ugyanilyen az Oriflame Styler bontófésű talán még sokkal jobb minőségű.

Hű társam ez a fésű immáron 8 éve, csak ezt használom.

Én akkor szoktam használni amikor begöndörítem a hajam, fogközei méretének köszönhetően természetesebbé tudom varázsolni a göndör tincseimet. Másra még nem próbáltam, de erre az egyre biztosan jó!

A cuki kinézete miatt szereztem be. Nagy fogközei és mérete miatt nem nagyon esik kézre, de hajbalzsam felvitelére tökéletes.
Könnyen tisztítható.

Könnyen tisztítható.

A vízes hajamat fésülöm ki vele, vagy pedig mikor bebalzsamozom. Erre nagyon jó, és nem töri a hajam.