Avon

Ár:   1999 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Avon.hu-n megnézem

A krémet feltöltötte: trstimea, az összetevőket feltöltötte: audreymiracles, Módosítva: 2016. február 24.

Ár:   1999 Ft
Kiszerelés:
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Ecsetek
Vedd meg online: Avon.hu,

Alapozód eloszlatását segítő puha szivacs, használhatod szárazon vagy nedvesen is. Élmentes, tojás alakú forma, ideális választás az arc bármelyik területének sminkeléséhez.

• sminkedet könnyedén viheted fel arcbőrödre
  • segít az alapozó csíkmentes használatában
  • kevesebb alapozót pazarolsz el vele
  • vízzel és szappannal könnyedén tisztítható

VÁSÁROLD MEG

Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:házhozszállítás, csomagautomaták és csomagátadópontok

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Moncherrys

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. február 24.

Picit drágább,egy kicsit keményebb szerintem még vizesen is. Alapvetően jól használható,de olcsóbbért is lehet ilyen jót venni. Rendszeres használat mellett kb 5 hónapig bírta.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 24.

d.anett89

2020. szeptember 29.

Ugyan olyan mintha alirol,ebayrol rendelnem. Semmivel sem tud többet csak sokkal drágább.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 29.

RekaTms

2020. május 7.

Szerintem a legjobb sminkszivacs ever! Könnyedén lehet vele dolgozni és természetes hatást kölcsönöz a sminknek. Must have

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. május 7.

bibike2000

2020. április 15.

Picit drága, drogériás társai feleennyiért is tudják ugyanezt. Jól lehet vele dolgozni, tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. április 15.

gszilvia

Bőrtípus:  -
2019. november 15.

Korrektort könnyen lehet vele felvinni, nem szívja nagyon magába száraz használatkor sem, viszont nedvesen szépen megnő azért. :D

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. november 15.

Mia0602

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. szeptember 22.

Viszonyítási alapom nincs. Ez az első, és egyetlen sminkszivacs amit kb. fél éve használok. A korrektort szoktam vele eloszlatni, illetve a színezett fényvédőt hajtőnél. Hetente tisztítom, 15 perces programon mosódióval.
Nekem megfelel. Semmi változást nem tapasztalok rajta.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. szeptember 22.

Nekem megfelel. Semmi változást nem tapasztalok rajta.

infinitypurple

2019. augusztus 19.

Hasznos és nagyon jó kis termék, bár az árát sokallom. Pár éve vettem akciósan, de azóta is szuper állapotban van, még mindig használható. Ajánlatos használat előtt be vizezni hogy ne szívjon magába annyi alapozót és/vagy korrektort, illetve úgy jobban el lehet vele dolgozni az arcon a termékeket, ezáltal nagyon szép végeredményt nyújt, nem maszatol. A tisztítása több időt igényel, de teljességgel megéri. Örök kedvenc marad.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. augusztus 19.

pattelin

2019. január 14.

Szépen lehet felvinni és eldolgozni vele az alapozót. Bár még csak 1 hónapja használom, szerintem a minősége is tartós lesz!

Update: sajnos azóta kilyukadt. Nem vonok le csillagot, mert persze ettől még használható, de nálam kicsit több, mint fél évig bírta. :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. január 14.

HDorina

2018. november 15.

Nedvesen nagyon kömnyed nappali sminkhez való, szárazon ha több szépséghibát szeretnék elrejteni vagy esti sminknél amikor erősebben szeretnénk az alapozót felvinni. Nehezebben tisztítható mint egy sminkecset.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 15.

gothy

2018. augusztus 27.

Akciósan vettem, az eredeti árát azért sokallom. Sokkal jobb, mint amire számítottam, szépen lehet vele alapozni. Viszont a gyakori tisztítás ellenére három hónap alatt bekeményedett, és többé nem tudtam kimosni belőle az alapozót. Egyáltalán nem mállik még most sem, de víz alá téve csak eldeformálódik és sajnos már teljesen használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 27.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva