Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lumiukko, Módosítva: 2012. október 23.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Sminkek szemre

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Adnilem

2013. május 28.

Egy barnás színű van meg belőle, nem tudom a pontos nevét, talán moonstone. Kiadós, mert évekkel ezelőtt vettem akcióban és még mindig van belőle. Elég jól tapad, de kicsit nehéz elolszlatni. Kár, hogy már nem gyártják, nem volt rossz!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 28.

lumiukko

2012. október 16.

A midnight mauve van meg, ami egy lila szín. Felvitelnél óvatosan, mert nagyon porzik és hullik össze-vissza, de felkenés után már tartós. A pigmentáltsága jó, ugyanolyan színű felkenve, mint a tégelyben. Hatalmas extrát nem nyújt, de nem rossz.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 16.