Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Super Drama Vízálló Szempillaspirál
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2019. június 4.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Fekete színben
Kiszerelés: 7 ml
Nagyon régen használtam ezt a spirált, most kíváncsiságból rákerestem. Anya kapta ajándékba, de nekem adta. Hát kiskamaszként örültem neki, de az első használatkor rájöttem, hogy szebb vagyok én enélkül. Nem csinált semmit, tapasztott, ahh...

Átlag spirál, semmi extra. Csak újdonságként veszi meg az ember a különleges kefe miatt. Ragasztja a pillákat, ragacsos.

Ajándékba kaptam, semmi extra, egy átlagos spirál. Hétköznapokra tökéletes, nem dúsít, és hosszabbít.

Semmi extrát nem tud, sőt! Nekem össze is ragasztja a pilláimat. Egyáltalán nem nyújtja azt a hatást, ami pl. a nevében is benne van. Szerintem nagyon rossz spirál.

Én hétköznapokra használom és oda valami eszméletlen jó. Ugye olyankor teljesen natúran sminkelem magam, azért is állja a helyét. Nem lesznek összeálló, fél óráig száradó, nap végére pandaszemeket csináló pilláim. Csak fogja, szétválasztja és kicsit sötétíti. Azt a hatást kelti, mintha alapból ilyen szépek lennének. Ami nekem pont elég. Viszont erősebb sminkekhez, az előzőekhez mérten természetesen nem megfelelő.

Nem dúsít, csak hosszabít, viszont nem ragacsos. Én két rétegben használom, nagyon könnyen le lehet mosni sminklemosóval.
Más szempillaspirállal ellentétben a keféjére nem sok festék megy rá, így nem kell abszolút "lehúzogatni",könnyű vele dolgozni.

hétköznapra tökéletes, hosszabít de nem dúsít.

hétköznapra tökéletes, hosszabít de nem dúsít.

szétválasztja a pillákat, nem ragad össze, de semmi extra, legalábbis a én vékony szőke pilláimon...

Én nem szeretem ezt a szempillaspirált, sőt, igazából ez a legrosszabb, amit eddig kipróbáltam. Nem jó a keféje, nem választja szét a pillákat, egyedül a külseje tetszik.

Ajándékba kaptam és nagyon megszerettem! :) Könnyű használni és szép a végeredmény.
Már elhasználtam úgyhogy biztosan fogok venni magamnak egy újabbat!

Már elhasználtam úgyhogy biztosan fogok venni magamnak egy újabbat!