Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Szaténfényű Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Nolee, Módosítva: 2016. november 14.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Az Avon Szatényfényű körömlakkjával szatényfényűvé változtathatod körmeidet.
Használata: húzz egy réteg szaténfényű körömlakkot a színes lakkod fölé.
A Pastel Pink van meg, tökéletesen fed 1 rétegben. 4-5 napig tart.

A Pastel Pink van meg, tökéletesen fed 1 rétegben. 4-5 napig tart.

Szép, de nem valami tartós, lemezesen pattog le a körömről és elég hamar. Illetve arra is oda kell figyelni, hogy a lakkréteg amire kenjük ne legyen csíkos, átlátszó, mert ez csak előhozza az egyenetlenségeket. A rózsaszínes mikrocsillámok szépek benne. Nem rossz, de nem is a legjobb termék a kategóriájában. Újra nem veszem, de nem volt pénzkidobás sem.

2014. április 3. Update
Azóta több lakkon is kipróbáltam és sajnos mindegyikről hamar eltűnt. Az alapszínt egyszer sem bántotta, viszont a lakk 1 nap után kifényesedett. Így nem jár 5 csillag.
2014. március 8.
Szeretem, nagyon szép finise van. Nagyon gyorsan szárad és nem lesz 100%-osan matt. A csillámok szépen érvényesülnek. Egyedül a kopással vannak problémáim. 3 nap után a körmeim végéről szinte teljesen eltűnt a matt hatás, az alapszín viszont teljesen ép maradt. Húztam rá még egy réteg lakkot, és kibírt még 2 napot, mellesleg teljesen matt lett a lakk, érdemes kibróbálni 2 rétegben is :)
Csak a kopásba tudok belekötni, de mivel még csak 1 lakkon próbáltam ki, nem vonok le pontot.

2014. április 3. Update
2014. március 8.

Nekem nem vált be:( Tényleg mattit, meg látványos stb stb. De felrántja az alaplakkot amire kenem, nagyon bubis lesz, aztán meg lemezszerűen lepattog, mint a festék a korlátról. Ráadásul ez a folyamat már másnap beindul, nagyon igénytelen és ronda hatást kelt. Sajnálom mert maga az alapfunkció tetszene, de így pénzkidobás.

Az Avon körömlakkjaival eddig nem voltam megelégedve, de azt kell mondjam, hogy ez megéri az árát.
Jól fed,szépen terül el, és valóban különleges textúrát ad a körmöknek.

Jól fed,szépen terül el, és valóban különleges textúrát ad a körmöknek.

Én egy kicsit többet vártam tőle. Semmivel nem nyújtott többet, mint bármely más mattító lakk.

fúdenagyonszéép *-* Mattít, és nagyon nagyon apró csillámszemek vannak benne, amik szinte nem is láthatóak, de valahogy olyan más lesz tőle a végeredmény, mint egy sima mattító fedőlakknál.
Nagyon gyorsan szárad, tartósságról nem tudok még nyilatkozni, mert csak ma reggel kentem fel, de eddig imádom :) A wandering rose árnyalat fölé kentem, szerintem mindenféle pasztel színen nagyon üde, tavaszias hatást kelt!
update: kicsit kifényesedik, de nem úgy, mint egy átlag mattító lakk, hogy a végeken szinte teljesen csillog, hanem egységesen. A lakk tartóssága nem romlik, agyon szép a hatása még mindig, nagyon tetszik :)

Nagyon tetszik. Elsőre azt hittem, hogy matt lesz a végeredmény, de nem és megörültem annyira szép végeredményt ad. Megérte megvenni ahogy a két új körömlakkot is.

A szaténfény Avon-újraértelmezése, még szoknom kell, az biztos! :D
Első kenésre csupán átlagos mattító fedőlakknak tűnt, és azt hittem, hogy sz.ba tenyereltem ismét, de pár perc után meggyőzött, hogy ő több ennél!
Van ugyanis egy leheletnyi rózsaszínes-irizáló csillámtartalom ebben a lakkban, amitől nagyon érdekes, futurisztikus hatásúvá válik a felület.
Mindamellett baromira gyorsan szárad, csodásan terül, egyenletes, stb.
Lehet, hogy ez a lakk lesz az, ami megtanít engem megszeretni a matt hatású lakkozásokat :)
Update:
Basszus, Lányok, ez úgy ötcsillag, mint szél!
A mai nap verőfényes napsütése igazolta létjogosultságát, és bebetonozta a kedvenc lakkjaim közé!
Ha akarom dögös, ha akarom érdekes, számtalan lehetőség rejlik ebben az üvegcsében.
A gyűrődést pedig bírja rendesen, az igénybevétel ellenére sem változott a felület mattsága.

A szaténfény Avon-újraértelmezése, még szoknom kell, az biztos! :D
Mindamellett baromira gyorsan szárad, csodásan terül, egyenletes, stb.
Update:
Basszus, Lányok, ez úgy ötcsillag, mint szél!

Nekem is nagyon tetszik.Én megrendeltem hozzá a 2 új pasztell színt is. Nagyon különleges hatása van.