Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Fejjegyek: kardamom, lime
Szívjegyek: cédrus, gyömbér
Alapjegyek: coumarin, haiti vetiver
2021.07.25. 12:15
Soha nem voltam Chrome rajongó, illetve a márka további illatai, amiket próbáltam, sem váltottak ki túl nagy lelkesedést belőlem.Az 5 tagból álló új (elvileg limitált szériás) kollekció, általam ismert 3 tagja viszont annál inkább. Tulajdonképpen nehéz őket nem szeretni.. mindent tudnak amit egy tisztes, korrekt, designer illatnak tudnia kell.A Ginger Lover szerintem az egyik legjobban sikerült darab közülük, a maga pezsgő, gyömbér alapú illatvilágával. Nem egy túlkomplikált illat és nem sokat változik élete során, de ez esetben semmi hiányérzetem nincs vele kapcsolatban és unalmasnak sem gondolnám. Alapvetően egy friss illat, de mégsem tartom egy "oxigénpótló", nappali kánikula illatnak. Annál sokkal tartalmasabb, kellő alappal rendelkező pikáns, fűszeres illat, ami tavasszal, ősszel és a nyári estéken tud igazán érvényesülni.Mai divattal ellentétben egész tartós is.. Nagy meglepetés, a kollekció többi tagjával egyetemben.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.