Ezt a terméket már nem gyártják!

Babor

Ár:   27 400 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   48 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   kozmetikák, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Babor.hu-n 27400-ért megnézem

A krémet feltöltötte: babor2, Módosítva: 2023. november 29.

Ár:   27 400 Ft
Kiszerelés:   48 ml
Lelőhely:   kozmetikák, online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Vedd meg online: Babor.hu, 27400

"A 2022-es Adventi naptár ezúttal is 24 meglepetést tartalmaz a fiatalosan ragyogó és gyönyörű bőrért. Minden ablak mögött egy-egy rendkívül koncentrált hatóanyag tartalmú ampulla rejtőzik. Az összetevők magas teljesítményének és a különleges hatóanyag komplexnek köszönhetően, az azonnali hatás már az első használat után látható és még nagyobb hatékonyságot kínálnak minden bőrproblémára."

• 1 db DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid: Forradalmi nedvességnövelő az azonnali hidratálásért és feltöltésért 8 különböző típusú hialuronsavval és további tripeptidekkel.
  • 1 db Hydra Plus: Hialuron löket a maximális hidratálásért a bőr minden szintjén. Azonnal több nedvesség, intenzíven telt bőr és csökkenő ráncok.
  • 2 db Algae Vitalizer: Maximális nedvesség és vitalitás a megerősített, kiegyensúlyozott mikrobiomért – a zöld algáknak és a plankton kivonatoknak köszönhetően.
  • 2 db Perfect Glow: Azonnali tökéletes ragyogás és sima, hibátlan, ragyogó és sima bőr egész nap, mely a glow pigmenteknek, poliszacharidoknak és Perfection peptideknek köszönhető.
  • 3 db DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Koncentrátum béta-glükánnal és mikroezüsttel – intenzív bőrápolás az azonnal megnyugtatott és megerősített bőrért.
  • 3 db Active Night: Az aktív összetevők erejével azonnal nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és a feszülő érzést. Éjszakai regenerálódás -a reggelre megfiatalított és jól táplált bőrért.
  • 3 db DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Ragyogó arcszín és anti-aging ampulla a láthatóan optimalizált bőrért – a C-vitamin és a linolénsav egyenletesebb, simább bőrt biztosít.
  • 3 db Multi Vitamin: A vitaminpótlás visszaadja az energiát a legyengült bőrnek – az egészséges, friss és ragyogó bőrért.
  • 3 db 3D Firming: A határozott kontúrokért, észrevehetően jobb feszességért és kevesebb ráncért.
  • 3 db Lift Express: A tökéletes ránctalanító ampulla azonnali hatással a tengeri exopoliszacharidoknak és az azonnali lifting hatóanyagoknak köszönhetően.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 27400 , Eladó: Babor.hu
Fizetés: utánvét, Szállítás:futárszolgálat
Babor Adventi Ampulla Naptár  AKCIÓS!!!
Ár: 15000.- + szállítás , Eladó: eannamaria
Állapot: Új, Helyszín: Budapest , fizetés: Személyes átvétel , ajánlott levélként postán maradóra, Foxpost , MPL automata előre utalás után

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

NovakneViki

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. június 9.

Ez volt az első ampullanaptár, amit kipróbáltam. Még itt leszögezem, hogy nem a márka szerint ajánlott karácsony előtti időszakban próbáltam ki, hanem skin cycling módszerrel 3 naponta egy-egy ampullát, így most járok az utolsó napoknál. Kedvencem az ampullák közül egyértelműen a Lift Express. Mivel itt olvastam, hogy a C vitamin ampulla ragad, mint egy szirup, ezért azon nem lepődtem meg. Szerintem egy ilyen ampulla válogatás tökéletesen alkalmas arra, hogy akit érdekelnek a Babor ampullái mindegyiket ki lehet próbálni és utána már a saját igényünk szerint rendeljünk abból, ami megtetszett.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. június 9.

Hubert

2023. január 12.

Közelébe sem ér a tavalyi naptárnak, annyira nem hogy még január közepén is duzzogva kenem az arcomra mert nem kívánja a bőröm minden nap. A C vitaminos ampulla nekem sem jött be, de hidratálóval már nem ragadt az arcom, viszont mindegyik használata után kipattogtam tőle :(

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 12.

nemetluca

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2022. december 29.

A legtöbb ampulla inkább parfümminta... nem fogom később újravenni. Csatlakozom az előttem szólóhoz, a C vitaminos ampulláknál reménykedtem, hogy ne legyen belőlük több, büdös volt és ragacsos állagú... A Moisture Glow Serum miatt kap 2 csillagot (korábban volt vele és a hidratálóval is tapasztalatom)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. december 29.

virag004

2022. december 29.

Nem igazán érzékelem a változást a használata után, kifejezetten a C vitamin ampulla nem tetszett, amiből 3-at is tartalmazott a kalendárium, mert attól még ráadásul ragadt is a bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 29.