Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Babor Precious Collection

1 vélemény
Hozzáadva 2023.01.19.by

NovakneViki

A 7 napos ampulla kúra biztosítja a bőr sejteinek, amire szükségük van. A rosegold, arany és platinum színű ampullák hatékonyan kombinált, kiváló minőségű hatóanyagai megadják a bőrnek azt a szükséges energialöketet, feszesítést és azonnali liftinget, ami a városi életstílus okozta tünetek elleni küzdelemhez szükséges. Finom illatokkal és innovatív, fémmel bevont design-nal kiegészítve.

1.  lépés: Rose Gold Energy: Tengeri eredetű poliszacharidok és alfa-glükánban gazdag hatóanyag segítségével támogatja a bőr vitalitását és sejtjeinek megújulását.
  2. lépés: Gold Volume: Azonnali lifting hatás a szuharkivonatnak és a galaktomannánnak köszönhetően. Hidratál és védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a kávé őssejtek, duo-hialuronsav és a szőlőből származó polifenolok révén.
  3. lépés: Platinum Lift: Hétszeres hatóerő a bőr öregedése ellen: javítja a nedvességet, a szilárdságot, csökkenti a ráncok mélységét, fokozza a rugalmasságot, segíti a bőr védelmi funkcióit és regenerál. Köszönhetően a havasi rózsa őssejt kivonatnak, a galaktomannánnak és a szuharkivonatnak
19 990 Ft-tól

2023.01.06. 15:43

Az egyik rendelésem mellé kaptam ebből a szettből egy 3 ampullás próbakúrát. Nekem az előírt naponta egy ampulla soknak tűnt így hetente egyet próbáltam ki. Hatékonysága abban a percben győzött meg, amikor a második apulla használata utáni másnapon kaptam egy olyan bókot, hogy de jó az alapozóm, én meg válaszoltam, hogy köszönöm, de ma nincs rajtam smink. Úgyhogy ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy hetente kell egy ilyen a bőrömnek.

Piactér

Több mutatása