Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
mandula_levendula
2024.10.17. 09:48
Már a 2.flakonnal használom a várandósságom alatt, korábban mellimplantátum műtét előtt-után hozta ugyanazt, amit most. Ápol, puhít, segített megelőzni a striák kialakulását. Szeretem az illatát is, az egyetlen hátránya, hogy nagyon nehezen szívódik be, de úgy gondolom, hogy az ár-érték arány mindenképp kárpótol ezért.
2024.04.01. 21:13
Hatásáról nem tudok nyilatkozni egyelőre. Állagra könnyen eloszlatható, jól beszívódik, kevés is elég belőle. Az illata valami isteni, pont kismama orrnak való, nem tolakodó. Ennyiért szerintem megéri.
2023.05.02. 08:48
A várandósságom elején a Rossmann saját márkás olajat használtam, az sem volt rossz, de ez talán egy fokkal jobban bevált. Azzal annyi a gondom hosszabb távon, hogy habár felkenéskor puhít és ápol, de egyébként testápoló is kell mellé mert nagyon viszket, szárad és húzódik a pocakomon a bőr, hiába használtam akár napi 2x is. Ez tovább, hosszabb távon puhít és táplál, valahogy nap közben sem érzem annyira, hogy vakaróznék vagy száradna nagyon a pocakomon a bőr. Ár érték arányban nekem most ez teljesen megfelel. A flakonja is ennek tetszik jobban egyébként.
2022.11.15. 10:59
Azonnal enyhíti a feszülést és ápolja a bőrt. Rengeteg drágább/nevesebb terméket próbáltam a közelében nem járnak. Az egyetlen negatívum talán, hogy nehezen szívódik be, de valahogy túlélem 😃
2022.03.30. 20:25
Az egyetlen olaj amit használtam várandósság alatt ès után is mert annyira megszerettem🙂 gyorsan beszívódik, jó az állaga és nem irritálta az érzékeny bőröm.
2021.11.05. 23:18
Az olaj állaga jó, nem túl folyós, könnyen kenhető, igaz az illatából semmi nem érződik. A flakon valami borzalmas, a 2.használatnál elkezdett körbe a peremén kifolyni... Este, tusolás után szoktam használni, de nem szívja be a bőröm, még másnap este is érezhető. A Összességében: kiszerelése nem praktikus, felszívódása sem megfelelő, hatásáról még nem tudok nyilatkozni (repedés és striák), nem venném újra!