Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
FaerieQueene
2017.06.04. 06:25
Én rosszul vagyok az illatától,számomra nagyon erős.A hidratáló hatását sem éreztem jónak.5 hónap elteltével hogy megvettem,furcsa barna foltok jelentek meg benne.A csomagolása miatt,ami nagyon aranyos 2 csillag.
2016.06.23. 08:57
Nagyon jo ajakapolo. Enyhen fenylik, szuperul hidratal es kellemes az illata is. Viszonylag puha a nagy melegben, de nem tort el es nem is nyomodott szet.
2016.05.14. 15:48
Iszonyat jól hidratál,elég sokáig is elég,nem folyik szét még a nagy melegben sem és nem tud annyira hozzászokni az ajak,hogy utána ha elhagyod a használatát cserepesre száradjon.
2013.10.27. 01:52
Rájöttem, hogy nekem a levendulás dolgok nem nagyon jönnek be, de nem nagyon tolakodó az ízvilágában a levendula, így épp elviselhető. Jól hidratál.