Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Balea Beauty Effect Hyaluron Booster

3.6
Hozzáadva 2019.08.18.by

Mila85

Megakadályozza a bőr nedvességének elvesztését, és feltölti a ráncokat intenzíven, belülről. Hatásosan aktiválja a sejtek megújulását és azonnal selymessé teszi a bőrt. A duo hialuronsav gyors extra adag nedvességet biztosít.

2024.04.21. 06:21

Biztosan láttátok már, hogy idősebb korban elkezd visszahúzódni a felső ajak. Na ennek megelőzéseként napi 2x (reggel-este) hialuront kenek az ajkaimra a hidratáló előtt. Eddig az Elyns lab termékét használtam, de elfogyott és ennek a kialakítása nagyon megtetszett így erre esett a választás. Az arcomra nem kentem belőle, de biztos vagyok benne hogy erősebb mint az elyns labos, mert a szemem alá első alkalommal raktam egy cseppet és azért elég csípős érzés volt. Ráadásul a számra már régóta használtam ezt a módszert, de még korábban nem éreztem semmit a felkenés után, ettől meg az ajkaim is bizseregnek. Szerintem egyébként ez egy jó termék, de kezdőknek és érzékeny bőrre sok lehet.

2023.10.23. 12:07

Nem vagyok egy nagy Balea márka kedvelő, de nekem ez nagyon bevált. Teljesen random jött az ötlet a DM-be hogy a híg, folyós állagú hialuron szérum helyett kipróbáljak egy géleset, de engem teljesen megvett ez a szer. Nekem olyan baba pofi tapintást adott, hogy meg is lepődtem. Pár perc kell neki a beszívódásra, de fantasztikusan jó érzetet ad az arcomnak, főleg hidratáló használatával, amit közvetlen utána viszek fel, hogy megkösse a nedvességet.Most kipróbálás alatt van a Balea Hyaluron Széruma is, csak kíváncsiságból, de eddig nekem ez tetszik jobban, így fél hónap után.

2023.08.28. 19:42

szerintem megváltoztatták az összetevőket, mert már nincs benne parfüm. a legnagyobb kánikulában, amikor csak folyik az arcom békésen, nagyon jó szolgálatot tett szem alatti részen, és az allergiától vöröslő részek nyugtatásában is.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.24. 08:30 - 2023.05.24. 08:29

Ez egy szuper cucc, kiváló ár-érték aránnyal. Megtetszettek az összetevői, "csak úgy" vásároltam. Meglepő, hogy ilyen rossz véleményeket írtak róla, mintha nem ugyanazt a terméket vették volna meg mások... Valaki írta, hogy illatos... szerintem 0 illatanyag van benne, az összetevők között sem látom. Egyáltalán nem ragad, nyárra tökéletes sminkalap. Nem csillog, nem zsíros... pár pillanat kell, hogy a gél beszívódjon, addig finoman masszírozom az arcomba. A bőröm imádja, jól hidratál, nem irritál, nem képez pattanásokat sem. Én úgy látom, hogy szebb és simább a bőröm tőle. Reggel és este is most csak ezt használom, annyira szereti a bőröm. Biztosan újra veszem, mert sajnos csak 10 ml és gyorsan fogy :)

2022.12.20. 21:27

Senkinek nem ajánlom. Illatos ami szerintem nem előnyös egy arc szérumnál mert irritálja az szaglást. Állaga pedig ragadós és fényes. Én amikor rendszeresen használtam többen hitték azt hogy zsiros a bőröm.

2022.03.07. 01:02

Anya vette maganak de en elobb kiprobaltam mint o, 24 eves fiatal borom van, en sem tapasztaltam semmilyen huha hatast, csak amikor felkentem, en a bio cosmia Auchan arckremmel hasznaltam, valamit biztosan hidratal de mi sem vesszuk ujra, nyilvan nem professzionalis termek, a TO hyaluron ezerszer jobb az tenyleg behidratal.. ez 1200ft korul volt, a TO jobban megeri a 2800ft-os araval.