Balea

Ár:   650 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   50 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2017. július 19.

Kiszerelés:   50 db
Lelőhely:   DM
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Az olajmentes korong gyengéden és alaposan eltávolítja a szemfestéket. Ápoló hatóanyag kombinációja, az aloe vera kivonat és allantoin védi a bőrt.

Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Borostyan

SzCsLola

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. február 3.

Én ezt csak akkor használom ha elutazunk, mert nagyon praktikus a kiszerelése. Teszi a dolgát a sminket szépen szedi le a vízálló szempillaspirállal kicsit megküzd, de azt is el tudja tavolítani. -1*-ot azért vonok le mert parfüm van benne.... Mindennapi használatra én azért nem használnám, vannak ennél kíméletesebb megoldások is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 3.

ddoorraa

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. június 2.

Nagyon sok sminklemosóra allergiás vagyok, de ezt megvettem vésztartaléknak, ha bármikor szükség lenne rá, gyorsan előkapni a táskámból.
Meglepő módon, ettől nincs semmi gondja a szememnek, így állandó használatban van, nem csak tartalék lett.
Szeretem, hogy ilyen kicsi, simán elfér a táskámban és nem kell külön hurcolni a lemosót és a korongot.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. június 2.

virnajnifr

2021. március 8.

Egy szóval katasztrófa. Csíp, éget, a sminket csak fél doboz elhasználása után távolítja el nagyjából, tökéletes eredményt lehetetlen elérni vele.
Utazáshoz vettem a praktikus kiszerelése miatt, de ki kellett dobjam és másikat vennem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 8.

Vivien77

2020. szeptember 3.

Praktikussága miatt vettem meg, viszont egyáltalán nem az. Nem elég egy korong és nem távolítja el teljesen a sminket, durvának érzem és nem elég nedves. Nem veszem újra az biztos.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 3.

kisstundi99

2019. november 14.

Nekem ez nem nagyon jött be. Irritálja az anyag amivel át van áztatva a korong a szemem körüli részt és a sminket se szedi le rendesen, mellesleg a szaga se tetszik. Kár érte, pedig mikor megvettem nagy reményeket fűztem, hozzá, mert érdekesnek és könnyen használhatónak tartottam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. november 14.

Liia

2019. szeptember 24.

Nekem nagyon bevált. Könnyen leszedi a sminkemet. Az illata kellemes, nem szárítja ki a bőröm. Egy-egy korong elég a két szememre. (Azt hozzátenném, hogy szempillaspirált és szemceruzát használok csak.)
Számomra nincs durva/szúrós jellege a korongnak.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 24.

Számomra nincs durva/szúrós jellege a korongnak.

barnajudit87

2019. július 7.

Szertem a DM saját márkás termékeit, de ez nagyon nem jött be. Pedig a praktikussága miatt vettem, hogy utazásokhoz elegendő legyen egy ilyen. Nem tudom hogy a többi smink eltávoltitó korong mennyire hatásos de ez semennyire. Csak szempillaspirált használok (nem vízállót) és alig akarta leszedni. Ráadásul durva és szúrós a vattakorong. Többé nem veszek, az is lehet hogy ezt sem használom el.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 7.

vkata96

2019. június 30.

Izgatottan vettem meg nyaralásra, gondoltam végre nem kell külön micellás vizet és vatta korongot is csomagolnom, de óriási csalódás lett. Mindig két lépésben tisztítom meg az arcom, először micellás vízzel a sminket, majd a maradék szennyeződéseket egy géles lemosóval. Hát ez a sminknek csak minimális részét képes leszedni, azt is úgy, hogy dörzsölni kell. A vatta anyaga kemény, szúrós, viszont nagyon vékony. Ugyan megfelelően át van itatva, de egyszerűen nem működik. Az alapozót még nagy nehezen lekapartam vele, de a szempillaspirállal semmit se tud kezdeni. Kuka.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 30.

Kingus23

2019. június 6.

Ár érték arányban teljesen jó. Szeretem a Dm saját márkás termékeit. Jól záródó csomagolás, nem kell attól tartani, hogy a korongok kiszáradnak. Utazásokra szoktam magammal vinni, mivel praktikus(nem kell külön nagy üveg micellás víz+korong) Kicsit lehetne hatékonyabb, ezért a 4* , de összességében elégedett vagyok vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 6.

Szandika12

2019. június 3.

Még kislány koromban használtam a régi változatát, nagyon megvoltam vele elégedve, azóta kerestem az új változatát, nem volt. Most hogy újra lett, kipróbáltam és nagyon megvagyok vele elégedve. Teljesen leviszi a sminket és sokkal hatásosabb leginkább szemre, mint a garnier micellás víz, jobban leviszi, nem kell dörzsölni. A bőrömet nem iritálja, nem szárítja ki. Valamint a korongok nedvesek maradnak, sok van egyben, és az ára is remek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 3.

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice
Hidratálók: Propylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Aloe vera növény leveléből származó lé. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van, valamint segíti a sebgyógyulást és általában a bőr regenerálódását is. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Sűrűség szabályozó anyag, oldószer. Parfümök, haj- és bőrápló termékek gyarkori összetevője. Kiváló bőrhidratáló képességgel is rendelkezik.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője, mivel rendkívül jó és tartós habot ad. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják, utóbbit főleg különféle felületaktív anyagok esetén, melyeknek zselés állagot ad (pl. tusfürdőknél). Ha az összetevő az INCI lista elején áll, akkor általában mint fizikai hámlasztó van jelen az adott termékben, jellemzően testradírok esetén, de fürdősókban is gyakran találkozhatunk vele.

pH stabilizáló, maszkoló (nem kívánt illatokat és ízeket semlegesítő) és kelátképző (a víz révén a kozmetikumokban lévő fémionokat stabilizáló) segédanyag, mely segít abban is, hogy a formulák tovább szépek maradjanak,.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.