Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Lunalys
Erősíti és ápolja a rendkívül igénybevett és száraz hajat. Még jobb kifésülhetőség, töredezett hajvégek esetén is, és 80%-kal kevesebb töredezett haj. Gyengéd, fejbőrt kímélő, ápoló hatóanyagokkal (keratin és argánolaj). Eredmény: intenzíven ápolt, rugalmas és ragyogó haj.
2024.11.19. 18:17
Fantasztikus termék. Megmosom a hajam Balea oil repair intensiv samponnal, balzsamozom Balea oil repair intensiv balzsammal, lemosom. Törölközővizes hajra rakok Balea oil repair intensiv halolajat. Megszárítom hajszárítóval. Tincsenként fújok rá Syoss keratin heat hővédőt, és utána formázom hajvasalóval egyenesre, vagy hullámosra. Még soha nem volt ilyen szép a hajam, mint most, 45 éves koromban. Esős, párás időben is tart, pedig nagyon hajlamos frizzesezni. Hetente 1x elég mosni, és még akkor is tart a frizurám, hihetetlen.
2024.10.25. 14:10
Nekem ez az első balzsam amit használtam és nem is váltottam másra, mert bevált. Keveset használok belőle, hogy ne zsírosítsa a hajam és így is jól működik. Legközelebb is ezt fogom venni ha elfogy, mert ha valami beválik akkor nem kísérletezek más termékekkel :)
2024.08.10. 08:03
Ez az egyik kedvenc balzsamom. Nagyon könnyed a formulája, nem nehezíti el a hajam. Szép fényes, táplált lesz a haj tőle.
2024.07.09. 04:00
Szuper jo balzsam,csak ajanlani tudom.Plusz a hajolaja is tokeletes vele egyutt hasznalom,tenyleg ar ertek aranyban veri a dragabbat.Sampont meg nem probaltam,de lehet meglesz :)
2024.05.09. 12:26
Vetekszik sok professzionális nagy márkával. Árban pedig elérhető mindenki számára. Ajánlom csajok mindenki számára!
2024.04.14. 16:50
A Balea professional balzsamjai nálam egy ideje verhetetlenek, náluk jobbat még nem találtam semmilyen árkategóriában. Ez is egy kedvelt darab közülük.