A tudatos fogápolás 5+1 alappillére (x)
A tudatos fogápolás nem csupán a napi kétszeri fogmosásról szól, hanem arról is, hogy megértsük, milyen fogkrémet, fogkefét és egyéb más szájápoló terméket érdemes használni – és miért.
tátombák
A kényeztető tusfürdő ideális az érzékeny bőr számára, és pH semleges. Ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól, tápláló olívaolajjal dúsított. Ideális a gyengéd bőrérzetért. Recept mikroműanyagok és vízben oldódó, tisztán szintetikus polimerek nélkül.
2025.04.26. 19:44
Az utóbbi időben egyik Baleás tusfürdő sem fogott meg, annyira egyen cukorka illata lett mindnek. Ez a példány viszont kifejezetten tetszik, felüdülés az eddigiek után.
2025.04.07. 21:08
Nagyon finom illata van, találó a neve. Először meg sem akartam szagolni, gondoltam oliva, jaj ne. De egye fene alapon megillatoltam és azonnal megtetszett, landolt egyből a kosárban. Kicsit féltem hogy használat közben más lesz az illata, de ugyanolyan finom zuhanyzás közben is mint a tubusban. Sajnos nem annyira intenzív mint a vaníliás illata, gyorsan elillan, de így parfümmel sem veszik össze. Jól tisztít, nem kell belőle sokat használni és nem is szárít (bár engem egyik Baleas sem okoz gondot) ha lesz még, biztos újraveszem.
2025.03.14. 08:12
Úgy tűnik, hogy új kedvencem lett. Nagyon jó az illata, az állaga, árban is szuper.
2025.03.05. 21:25
Újdonság varázsa miatt kiszerettem volna próbálni. Ár-érték arányban hozta a szokásos saját márkás minőséget. Az illata finom és kellemes, jól tisztít és elegendően habzik. Nem irritált és nem szárított. Korrekt termék.
Parfümvásárláskor nemcsak az illatjegyek számítanak, az is nagyban befolyásolja az illatot, hogy EDT vagy EDP típusról van szó, esetleg valami egészen másról.
A természet kincseként imádott növényi kivonatot, melyet igazi Windex spray-ként mindenre ajánlottak már, potenciális rákkeltőként is számon tartott.