Banana Republic Dark Cherry & Amber EDP

Szívjegyek: cseresznyevirág, praliné

Alapjegyek: cédrus, vörös borostyán

28 500 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.06. 16:43 - 2024.01.16. 11:36

Nekem ez az illat lett a legkedvesebb cseresznyés illat.* Nagyon szépen összeolvad benne minden, amit a TF Lost cherry-ben és a Barracat-ban szerettem. Kicsit cseresznyés, kicsit szintetikus, nagyon finoman krémes, pont elég az édessége és a szillázs-tartósság pontokban is nagyon jól teljesít rajtam. 6-8 órán keresztül megbízhatóan velem van. Egyáltalán nem olyan mindent elnyomó, mint a fent említett két illat, de pont ezért szimpatikus. :) Lehet mégsem a beast mode parfümök felé kéne tekingetnem?Bár minden parfüm édes és krémes lesz rajtam, ő nem adja meg magát. Nagyon kíváncsi lennék hogy működik férfi bőrön. *Azért a 1015 Cherry punk-jáig még nem állok meg. :)

Utoljára szerkesztve: 2021.04.25. 11:04 - 2021.04.25. 11:03

Számomra a Banana Republic egy igényes és ígéretes márka lett parfümök terén, nagyon megkedveltem őket a jobbnál jobb Icon Collection tagok alapján.Legtöbb esetben korrekt ár/érték arányú, szerethető, illatokat ismertem meg közülük, amiből jut a mindennapokra is, de nem degradálnám le kizárólag erre a szintre, mert vannak közöttük baromi jól sikerült, tisztaságot sugalló, hangulat és akár alkalmi darabok is.Ez esetben azt gondolom az utóbbi kategóriába sorolható és szerintem az egyik legjobban sikerült, egész tartós illatról van szó.Számomra nem zavaró mértékben édes, illetve némi gyümölcsös, fanyar pikantériával frissített, a praliné jegyet előtérbe helyező, nyugodt, meleg és puha illatvilág. Talán egy kicsit inkább női illatnak gondolom, mintsem unisexnek, de simán eltudom képzelni, hogy egy hűvösebb estén rápróbálok majd.A Baccarat Rouge-ra vonatkozó hasonlóságát, inkább alternatívaként jelezném, mert bár valóban van benne némi hasonló karakter, de egy klóntól azért nagyon messze áll. Ettől függetlenül egy nagyon jól sikerült és szerethető illatnak tartom.