Lelőhely: Müller

Hozzáadva 2018.02.20.by

ingrid0411

100 g

Utoljára szerkesztve: 2017.06.03. 06:13 - 2017.06.03. 06:10

Most úgy érzem, megtaláltam az ideális ecsettisztítót.Általában hetente mosom az ecseteimet. Eddig a kisebb fejűeket sprayvel hét közben is tisztogattam, de a dúsabb szőrűeket csak hetente, samponnal mostam. Utáltam, mert iszonyat volt kiöblíteni a habot az ecsetekből. Igaz, tiszták lettek, kivéve a rúzsecseteket, annak a műanyag szálairól nem tudtam eltávolítani a színt (benzinnel sem...)Na, ez a szappan nem habzik. Viszont tényleg nagyon-nagyon tisztít! Rúzsecset visszanyerte eredeti színét...Ami még pluszpont a víztaszító valami, ami benne van. Tuti, hogy van benne, és bevonja az ecsetek szőrét, mert alig marad bennük víz. Pillanatok alatt megszáradnak.A használat is praktikus, tök egyszerű.A sampon kétségkívül olcsóbb (lehet a természetes ecseteknél kímélőbb is, de nem sok természetes szőrű ecsetem van, azokkal elbíbelődök samponnal), és az az igazság, hogy az illata is jobb, de ez a szappan meg hatékony :-)

2016.10.26. 14:36

Még Glamour napokon vásároltam meg a Müllerben, bár az enyémnek a csomagolása nem ilyen. Egy női arc van rajta, és egy ecset, de ugyanígy 100 g-os kiszerelésű. Gondolom csak változott a matrica a csomagoláson.Nagyon praktikus ez a kis fém dobozka. Maga a szappan szerintem elég jó, jó a habzása és nagyon jól meg lehet vele tisztítani az ecseteket, bár az alapozó ecsetemmel egy kicsit nehezebben boldogul. Azt azért sajnálom, hogy a blenderemből ez sem szedi ki maximálisan az alapozó foltot. Megtisztítja, jó lesz az illata tőle, de ahogy az alapozó megfogja a blendert, azzal nem tud mit kezdeni ez a szappan sem. De ez szerintem inkább a szivacs "hibája", egyszerűen elszíneződik az anyag.Összességében elégedett vagyok vele, és azt hiszem, elég sokáig elég is lesz ez a szappan. Szerintem megérdemli a maximális 5 csillagot.

Utoljára szerkesztve: 2016.10.18. 14:15 - 2016.10.18. 14:09

Nagyon szeretem ezt a terméket, szépen kimos mindent az ecsetekből. Szinte az összes ecsetemet ezzel mosom, csak a kicsiket szoktam benzinnel. (Egy kabukit például rémálom és lehetetlen is benzinnel rendesen kitisztítani szerintem.) A természetes szőrökre utána balzsamot teszek, kicsit várok és újra kiöblítem őket. Nagyon szeretem, sokáig elég. Még van belőle, de újra fogom venni, mielőtt elfogy. Az ára most 3000 körül van a Müllerben. Kuponnal egészen megéri, nekem ez jött be a legjobban.

2016.06.03. 09:02

Kezdetben elég drágának tartottam, de azt hiszem sokáig elég, az a tapasztalatom vele, hogy a szintetikus ecseteket jól lehet mosni vele, viszont a természetes szőrből készült ecsetet nem szabad! Összeségében nem bántam meg, hogy megvettem.

2016.04.28. 09:25

Nekem nagyon bejött, bár nagy összehasonlítási alapom nincs, de amióta beszereztem egy két drágább ecsetet legalább a lelkem nyugodt hogy minőségi cuccal mosom ki őket :) Az illata finom citromos nem nehéz kimosni az ecset szálai közül sem, ilyennek képzeltem egy jó ecsetmosó szappant :)

2016.01.01. 01:02

Az illata kellemes, szépen tisztít. Olvastam,hogy az ecstek szálai szétesnek, mert szárít. Egy kis balzsam segítene talán?A lényeg, nekem jól bevált.