Barry M Nail Paint Körömlakk
Ár: | 1590 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kole, Módosítva: 2015. január 29.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Matt, metálfényű és csillogós lakkok a szivárvány minden színében. Az Instyle magazin Best Beauty Buys szavazásán több évben is az első helyen végzett.
VÁSÁROLD MEG
Nekem egy kék, egy piros és egy farmer hatású van meg. Tartóssága szokásos kb.4-5 nap, az ecsetével könnyű bánni, bár szerintem lehetne kicsit szélesebb.
Itthon csak drágábban lehet beszerezni, annyival nem tud többet mint az Essence, Catrice, persze ha találunk nekünk tetsző árnyalatot, ami máshol nem kapható, akkor érdemes lehet megvenni.
A nehéz beszerezhetőség és az ár-érték arány miatt nem hiszem, hogy bővülni fog a gyűjteményem, de pl. ajándékba simán elfogadnám.

Nekem ez egy újdonság, Londonban vettem a pénztárnál leárazáson kettőt, darabja 2 £ volt. Már a színek is nagyon lenyűgöztek, de a minőség üt mindent, amit eddig használtam! 2 rétegben még egy hét után is minimális a kopás, pedig mosogattam is vele. Elég folyékony, könnyen kezelhető, gyorsan száradó, szép felületű lakk. Eleinte kicsit bántam a vásárlást, mert minek még két körömlakk, de azóta egyáltalán nem bánom.

Imádom, nem tudok róla rosszat írni, az egyik kedvencem.

Imádom, nem tudok róla rosszat írni, az egyik kedvencem.

Nagyon jó a fedése és a tartóssága is. Nekem elég egy réteg belőle.

Nagyon jó a fedése és a tartóssága is. Nekem elég egy réteg belőle.

Pixiboxos szerzemény volt a Coral árnyalat. A színe egyszerűen csodaszép, de én is úgy jártam vele mint Phoenix: száradás után láthatóak a fehér körömvégek, és már másnap pattogzott lefelé. Mivel úgy láttam, a többieknek nem volt vele ilyen gondja, szerintem ez a probléma csak néhány árnyalatnál áll fenn. Mi nem kötöttünk barátságot, ennél többet vártam volna.

Egyszerűen imádom a barry m lakkokat. Gyorsan száradnak, szép a felületük és szerencsére még tartósak is. Már így is van több árnyalatom, de nehéz megállni az új vásárlást. Eredeti áron nekem a majdnem 2000 forint kicsit sok, de szerencsére most a leárazások során 800 és 900 ft-ért szereztem be őket. Sajnos kevés helyen lehet kapni :( Mindenkinek ajánlom!

Több árnyalatban is birtokolom, a kedvenc körömlakkmárkám. Nem sűrű, nem híg, nem csíkozódik, a testesebb színekből akár egy réteg is elég lehet belőle (egyedül egy nagyon pasztellel szoktam bajlódni). Gyorsan és szépen szárad, átlagosan kopik (bírja a strapát, de nem lekoptathatatlan). Ráadásul kedvező árú a minőségéhez képest, én rendszerint 7-800 Ft-ért jutok hozzá.

Nagyon jó kis lakk! Két rétegben napokig tökéletes, és nagyon szép színekben kapható, nekem a Nightshade és Berry Cosmo árnyalatok vannak meg.

Féláron azt hiszem megérte új fekete lakknak, viszonylag gyorsan szárad, nem bűzlik és két rétegben fed. Az ecset számomra ideális és alap- és fedőlakkal a tartósságra sincs panasz. Kedvenc nem lett, de megbízható, minőségi darab.

A Copper árnyalat birtokosa vagyok. Gyönyörű a színe, 2 rétegben fed, nagyon gyorsan szárad. DE: száradáskor visszahúzódik a körömvégekről, ezért kissé igénytelenül néz ki, és emiatt a valódi kopás is hamarabb indul meg. Ennyi pénzért elvárnám, hogy ne merüljön fel ilyen probléma.
Közben megvettem a Navy-t is, ez egy eszméletlenül gyönyörű sötétkék szín, és a minőségére sincs panasz, de a Copper miatt marad a 4 csillag.