Bdellium Tools

Ár:   $165   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   22 db ecset + 1 db tartó   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külfüldről   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. február 11.

Ár:   $165
Kiszerelés:   22 db ecset + 1 db tartó
Lelőhely:   online külfüldről
Kategória:   Ecsetek

22 darabos ecsetkészlet vegyesen arcra és szemre való ecsetekkel. A szetthez jár egyfeltekerhető tartó, ami utazáskor nagyon praktikus.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Ildie

2016. augusztus 10.

Nekem nem ez van meg azt leszögezném az elején, hanem a 10 részes csak szemre való, de ebben a 22-es szettben azok is benne vannak, így hogy legalább egy vélemény legyen bárotkodtam véleményt írni ide.

Nagyjából fél áron sikerül őket beszerezni, így jó kezdet volt.
Az ecsetek nagyon műanyagok, ezért választottam a kisebb szemre való szettet, mert szemre a műanyag hatás nem zavar, viszont arcon igen.

Az ecsetek jó minőségűek, masszival, cukik, könnyen moshatóak, szépen dolgoznak, határozottan elégedettvagyok velük. Rossz tulajdonságukat eddig nem fedeztem fel, egy darab van, amit én szemre nagynak gondolok, de ez nem az ő hibája.

Az ára szerintem nagyjából okés, megéri megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 10.

Nagyjából fél áron sikerül őket beszerezni, így jó kezdet volt.

Az ára szerintem nagyjából okés, megéri megvenni.