Beautybay The Collection Blending Sponge
Ár: | €3.50 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Riruka, Módosítva: 2015. április 17.
Ár: | €3.50 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Használata: Nedvesítsd be a szivacsot majd nyomkodd ki belőle a felesleges vizet. Tégy egy kis alapozót a kézfejedre - vagy közvetlenül az arcodra - majd pöttyözd fel az alapozót az arcodra, különös tekintettel a nagyobb fedést igénylő területekre. Használd a szivacs szélesebb végét és óvatos körkörös mozdulatokkal dolgozd bele az alapozót a bőrbe. A szivacs hegyesebb végét használd a szemek, az orr és az ajkak körül a makulátlan fedéshez.
Már az eredeti Beauty Blender-t is használtam, ez a termék nem rosszabb semmivel, de olcsóbb. Szárazon és nedvesen is lehet használni, főleg alapozó, kontúr felvitelére. Külföldről rendeltem, néhány nap alatt megérkezett

Az első beauty blender utánzatom volt. Nagyon szerettem, jó szolgálatot tett, viszont elég masszív, kemény anyaga van. Jó kis cucc, de valahogy nem az igazi, négy csillagot érdemel, mert ár-érték arányban jó.

Szerintem megéri a pénzét, bár az eredeti Beauty Blenderrel még nem volt dolgom. Ár-értèk arány teljesen szuper, megkapja az öt csillagot :)

Őszintén szólva csak azért rendeltem, hogy elérjem a freeshipping értékhatárát, de tetszetős kis termék, jó az ára, masszív, tömött. Első blenderem, szóval, nem tudom a többihez képest milyen, de nekem bejön :)