Beauty Bay

Ár:   €3.50   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Riruka, Módosítva: 2015. április 17.

Ár:   €3.50
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Használata: Nedvesítsd be a szivacsot majd nyomkodd ki belőle a felesleges vizet. Tégy egy kis alapozót a kézfejedre - vagy közvetlenül az arcodra - majd pöttyözd fel az alapozót az arcodra, különös tekintettel a nagyobb fedést igénylő területekre. Használd a szivacs szélesebb végét és óvatos körkörös mozdulatokkal dolgozd bele az alapozót a bőrbe. A szivacs hegyesebb végét használd a szemek, az orr és az ajkak körül a makulátlan fedéshez.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

lusciouslou

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. március 1.

Már az eredeti Beauty Blender-t is használtam, ez a termék nem rosszabb semmivel, de olcsóbb. Szárazon és nedvesen is lehet használni, főleg alapozó, kontúr felvitelére. Külföldről rendeltem, néhány nap alatt megérkezett

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 1.

Riruka

2017. április 7.

Az első beauty blender utánzatom volt. Nagyon szerettem, jó szolgálatot tett, viszont elég masszív, kemény anyaga van. Jó kis cucc, de valahogy nem az igazi, négy csillagot érdemel, mert ár-érték arányban jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 7.

SminkSarok

2015. november 22.

Szerintem megéri a pénzét, bár az eredeti Beauty Blenderrel még nem volt dolgom. Ár-értèk arány teljesen szuper, megkapja az öt csillagot :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 22.

WorkingClassGirl

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. november 5.

Őszintén szólva csak azért rendeltem, hogy elérjem a freeshipping értékhatárát, de tetszetős kis termék, jó az ára, masszív, tömött. Első blenderem, szóval, nem tudom a többihez képest milyen, de nekem bejön :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 5.