Beauty Bay

Ár:   £30   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   32 x 2,8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Fiorentina, Módosítva: 2019. szeptember 16.

Ár:   £30
Kiszerelés:   32 x 2,8 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szemre

A Beauty Bay és a brit MUA Mmmmitchell 2019-es kollaborációja

32 színből álló paletta, amelyből 24 matt, a többi szín csillámos és duochrome.

A szupergazdag, rendkívül pigmentált selymes, hihetetlenül könnyű és puha sajtolt pigmentek az arc bármely részén használhatók.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

timzs

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. március 4.

Az eddigi legjobb palettám, egyszerűen tökéletes. Elképesztően erősek a színek, ötször pigmentáltabbak, mint a morphe 35B például. Minden szín nagyon jó, a mattak nagyon szépek, nem is túl krémesek, nem is túl púderszerűek, nagyon könnyen lehet velük dolgozni, nem foltosak, jól el lehet oszlatni egyenletesen. A csillogós dolgok földöntúlian csudik, nem túlzok, van, amelyik picit hullik, de csak ha ecsettel próbálkozik az ember, szerintem ezeket inkább ujjal érdemes. (Fixálós ecsettel nem rossz amúgy, de ujjal tényleg jobb az eredmény.) Csak ajánlani tudom, megéri az árát teljesen, lehet szuperszínes és hétköznapi, visszafogottabb dolgokat is alkotni vele, nagyon praktikus, és tükör is van benne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 4.