Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Naurel
Kamilla kivonattal, valamint napraforgó- és olívaolajjal ápolja a kicsik viszkető, kipirosodott bőrét.
Illatmentes készítmény. Nem tartalmaz parabéneket, fenoxietanolt, SLS-t, SLES-t és alkoholt. A Soil Association minősítésével rendelkezik.
2017.04.07. 09:35
Eleinte tetszett, átlátszatlan réteget hagy, szépen ápol, de a babám feneke, ahol összeér, gyorsan kipirosodik. Eddig csak a gyógyszertári előzte ezt meg, mert abban van borkősav. Amint váltottam, újra előjött. Sajnos emellett is előjött. A másik bajom vele, hogy nagyon hamar megavasodott, ahhoz meg drága.
2016.08.24. 10:03
Nekünk ez vált be legjobban. Többféle bio krémet is kipróbáltunk már, de minőségben messze viszi a pálmát. Ápolt és teljesen egészséges a kisbabám bőre. Kell ennél több?
2016.05.25. 09:48
Szuper kis krém! Szépen beszívódik, sokáig elég és kellemes az illata. Szerencsére nem okozott egyszer sem kiütéseket, mint a korábban használt balzsamok. Szépen ápolja a bőrt. Szeretjük!