Egyéb kozmetikumok

1 vélemény
Hozzáadva 2015.06.17.by

Naurel

17 g

A speciális balzsam körömvirág kivonattal, napraforgó-, kókusz- és olívaolajjal valamint méhviasszal és shea vajjal ápolja a kismamák érzékeny mellbimbóját.

Mentes a káros adalékanyagoktól. Szoptatás előtt nem szükséges lemosni. A Soil Association minősítésével rendelkezik.

2017.02.09. 07:08

Sajnos a szoptatástól eléggé kisebesedtek a mellbimbóim, úgyhogy gyorsan kellett valami jó megoldás, mert egyre fájdalmasabbá váltak az etetések. A védőnőt kérdezgettem, hogy mi tévő legyek és mondta, hogy mindenképp olyan készítményt válasszak, ami természetes, hiszen a szopizások alkalmával nem mindegy, hogy a baba szervezetébe milyen anyagok kerülnek. Ajánlotta ezt a balzsamot, hogy sokaknak bevált, így meg is rendeltem, másnap már itt is volt. Szimpatikus volt, hogy shea vajat, olíva- és kókuszolajat is tartalmaz, mert amúgy is imádom ezeket. Már egy nap után érezhetően javult a helyzet és pár napon belül teljesen rendbe hozott. Azóta is használom megelőzés céljából, kiválóan ápol. Nem ismertem korábban ezt a márkát, de nagyon megszerettem.