Berber Beauty Vanília Masszázs- És Fürdőolaj
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Fürdőtermékek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: BabyDoll, Módosítva: 2012. április 10.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Fürdőtermékek | |
Ez a kellemes, bázikus masszázsolaj regenerál, finoman hidratál, minden bőrtípust bársonyossá varázsol. A berberek szerint a vanília kiváló afrodiziákum.
FANTASZTIKUS, hosszan tartó illat, nem tudsz betelni vele. Ha szeretnéd kipróbálni a BB olajokat, ezzel kezdd, kérlek, nem fogod megbánni :)
Egy (!) kis kupaknyi olaj, egy egész kádnyi fürdővízhez adva gondoskodik a hidratálásról, nálam pihe- puha bőrt eredményez. Eddig ez a kedvenc olajam a BB-tól :)

Ezt hívom én szofisztikált sütemény illatnak.
Bódító vanília enyhe babás púderességgel, mindez olyan szelíd és csábító diszkrécióval simul a bőrre, hogy senki sem fog az ember körül szimatolgatni cukrászda vagy pékség után kutatva. Persze ez nem is azt jelenti, hogy észrevétlen: órákig érzem magamon a finom illatot, és annyira selymesen puhává varázsolja a bőrt, hogy nem csak nehéz, de kár is lenne ellenállni.
Ez a bázikus dolog, meg nem tudom mennyire igaz, de érzem, hogy jót tesz a bőrnek, és nekem ennyi bizonyíték elég is!

Ezt hívom én szofisztikált sütemény illatnak.

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) Seed OilÖsszetevők megmagyarázva
Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.
Sárgabarck magjából előállított növényi olaj, mely emollient anyagként használt a kozmetikumokban. Könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet. Zsírsavakban gazdag olaj, mely különösen az érett, száraz bőr számára hasznos. Gyulladáscsökkentő hatása is van. Forrás: Dermaxime