BH Cosmetics 10 Pc Sculpt and Blend Brush Set
Ár: | 15 190 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 10 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: timeej, Módosítva: 2015. január 22.
Ár: | 15 190 Ft | |
Kiszerelés: | 10 db | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ez volt az egyik első ecsetszettem és nem csak akkor, hanem azóta is nagyon meg vagyok vele elégedve! Nekem az arcra való ecsetek a kedvenceim (egy kivételével) és azokat még most is napi szinten használom, hogy azóta jó pár ecsetem lett már és van köztük, ami nevesebb ugyanolyan céllal, mégsem szeretem ezt kevésbé. A szemre való ecsetek az én szemméretemhez képest nagyok, de satírozásra szeretek belőle 2-3 darabot, egyet korrektorozásra, úgyhogy összességében olyan 3/4 részben kihasználom ezt a szettet, amiivel én személy szerint elégedett vagyok. Bármikor újravenném és tudom ajánlani másoknak is, szerintem igazi alapdarab annak ellenére, hogy nincs meg benne minden típusú ecset. Illetve ha árulnák mondjuk csak az arcra valóakat szettben és külön csak a szemre valóakat szettben, akkor második körben már csak az arcra valóakat venném meg, mert amennyire az arcra valókat napi szinten használom és a kedvenceim részei, a szemre valóaknál van több márka is, amit jobban szeretek és először azokhoz nyúlok a hétköznapokon. Ezért vonok le tőle csak egy csillagot.

A Sigma szett arcátlan másolata, az árához képest meglepően jó minőségben. A legnagyobb különbség az, hogy a kicsik valamivel kisebbek a Sigma kis ecseteinél, puhábbak is, és egy picit kevésbé tömöttek, de egész jók. Az F80 másolata speciel a leggyengébb darab a szettben, de a többi teljesen jól használható (minden használható valamire, csak ki kell kísérletezni, mire). Idáig bírják a strapát és a gyakori mosást is, nem hullajt egyik sem. Megéri az árát, de talán még inkább megéri venni 2-3 igazán jó minőségű (mondjuk Sigma vagy Real Techniques) kabuki ecsetet ennyiért, úgysincs senkinek szüksége ebből mind a 10-re.

Megrendeltem a PinkPandáról, 11.900 ft - ért akciósan!!!! Nekem hatalmas csalódás ez az ecsetkészlet. Akinek van már valamilyen minőségi ecsete, pl: Real Techniques, vagy Sigma, vagy Missa, DaVinci stb... bármi, annak van viszonyítási alapja. Első benyomásom, a kis átlátszó zacsijában, tokjában, / Hű de pici és csúnyán fénylő arany színű és jajj de gagyinak tűnik. Majd kibontottam és Úristen, az a szag!!! Borzalmas!! Undorító műanyag, kínai, vegyszer vagy nem is tudom milyen szag, hát majdnem kidobtam lendületből az egészet a kukába!!! Az arc ecseteket próbáltam ki először,majd hamar megállapítottam, hogy nem jók. Tömörek ugyan és még puhácskák is, de olyan pici a fejük, hogy lehetetlen velül szépen dolgozni.Legalábbis nekem abszolút nem váltak be, sokkal jobb ecsetek vannak ezeknél. Kabuki ecsetekhez képest, pff. Az alapozó ecset pedig, áá borzalom. A szemre való ecseteket használom, azokból sosem elég, de nem a kedvenceim és nincs köztük füstösítő ecset sem, szóval az egész készletből kb 2 szemre való ecsetet használok, de csak ha épp az akad a kezembe. Nekem teljes pénzkidobás volt ez a rendelés.

Természetesen én is a Pink Padáról rendeltem a készletet. Van viszonyítási alapom, mivel tulajdonosa vagyok több Real Techniques és Sigma ecsetnek. Közel se olyan jók, mint az előbb említettek, de elmegy. Érződik a szőrén, hogy nem az igazi és kiszállításkor, kibontásnál éreztem valami irdatlan büdöset az ecseteken. Az arcecsetek viszonylag jók, de a szemre való ecsetek kihasználtsága alacsony: hiányolom a füstösítő-maszatoló ecsetet, és vastag a szőrzetük, nehéz velük dolgozni és a BH Csometicsnél fele ennyibe kerül, de a 3 csillagot megkapja, mert láttam már ettől jóval silányabb verziót is.

Szerelmes vagyok az ecsetekbe, annyira puhák, hogy az csodálat és gyönyörűek is, pedig nem vagyok oda az aranyért. Tökéletesen végzik a rájuk kiszabott melót.

Az első benyomásom róla: ez ilyen piciiii??? Pedig egy csomó videót megnéztem mielőtt megrendeltem volna.
Ami tetszik benne:
- nagyon puhák és aranyosak
- a mindennapi sminkekhez nagyon jól kihasználhatóak
Ami csalódás volt:
- az említett kis méret
- erős kínai szag (sajnos szerintem ez uaz, mint amit e-bayen árulnak cirka 2ezerért postával - BH Cosmetics felirattal) Éppen ennek elkerülése végett rendeltem meg PP-ról, erre uazt kaptam :(
- ahhoz képest drága (PinkPandán szinte állandóan 15 ezer helyett 9ért hirdetik - a BH Cosmeticsnél kb. 5ezer ft - ergo átverés (bocsánat, de ez az igazság)
- az ecsetek végén a vannak kilógó, hosszabb szőrök
Az ecsetek ezt leszámítva nagyon finom puhák, de így most mégsem tudok annyira örülni nekik.

Ami tetszik benne:
- nagyon puhák és aranyosak
- a mindennapi sminkekhez nagyon jól kihasználhatóak
Ami csalódás volt:
- az említett kis méret
- az ecsetek végén a vannak kilógó, hosszabb szőrök

Még csak az egyik ecsetet használtam egy gyors púderezésre, de megkell előlegeznem neki az 5 csillagot, mert biztos vagyok benne, hogy mindegyik ecset szuperül fog működni.
Nagyon tömött, puha, és jó tartása van. Szerintem kiváló minőség, megérte az akciós árát. Ajánlom mindenkinek. Ennél több ecsetre nincs is szükségem, minden benne van, ami kellhet.
Az alapozót, a púdert, a pirosítót nagyon szépen el lehet velük dolgozni, nagyszerű, és gyorsan tudok vele sminkelni. Eddig mindig totojázás volt reggelente, azthiszem ennek ezennel vége. :D
Ja, és valamiért külön tetszik, hogy a nyelébe bele van süppesztve a felirat, nem pedig csak úgy "rákenve". :D

Páromtól kaptam, ő is pinkpandán rendelte meg. Csak ajánlani tudom. Könnyen tisztítható, egyenletesen tudom felvinni a terméket. Nagyon szeretem :)

Én Pinkpandáról rendeltem, akciósan volt 9.000 ft körül. Lehet nem tűnik elsőre olcsónak, de 10 ecsetért szerintem így nem sok. Jól kihasználható mind, jó minőségűek, nem hullanak, puhák. Végre sikerült azokat az ecseteket megszereznem, amikre vágytam, ezzel zárult a sor. Teljesen elégedett vagyok velük.