BH Cosmetics

Ár:   15 190 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kimi, Módosítva: 2015. március 1.

Ár:   15 190 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A 12 db-os ecsetkészlet tartalma:

• púder ecset
  • pirosító ecset
  • legyező ecset
  • szempilla és szemöldök kefe
  • spirál kefe
  • tusecset
  • vékony tusecset
  • ferde tusecset
  • füstösítő ecset
  • szemhéjárnyaló ecset
  • kis szemhéjárnyaló ecset
  • lapos szemhéjárnyaló ecset

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kovexti

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. március 12.

A rózsaszín kiadás van meg, első ecsetkészletem volt. Nagyon örültem neki és szupernek találtam, amíg nem vettem márkásabb, drágább ecseteket. A szemre valókat néha még használom, a ferdefejűt minden nap használtam a szemöldökömre, az el is használódott. A tusecset is hasznos volt, mert akkoriban próbálgattam tégelyes tusokat, de sajnos hamar tönkrementek a szálak, már nem precíz. A nagy púderecset egyik mosás során szétesett, meg tudtam ragasztani, de kicsit csálé. A szálak nem hullanak, puhák az ecsetek, de számomra nem elég tömöttek, sok terméket elnyelnek. Mostanság már ritkán nyúlok hozzájuk. A legyezőecsetnek viszont kifejezetten örültem, van egy-két brutálisan pigmentált és erős színű highlighterem, amit csak azzal tudok úgy felvinni, hogy vállalható legyen. Talán a rúzsecsetet használom a leggyakraban, azzal nincsen problémám, hiába mosom, tartja magát.
Kezdőknek teljesen megfelel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 12.

Kezdőknek teljesen megfelel.

AltEra

2017. március 24.

Nekem a rózsaszín nyeles kiadás van meg, 10 000 Ft-ért tudtam beszerezni. Első komolyabb ecsetkészletem volt, és mai napig nagyon szeretem. Az ecsetek nagyon puhák, sűrűek, jól tisztíthatóak, nem potyognak. Szeretek velük dolgozni. Egyedül a legyező ecsetbe kötnék bele, kicsit lehetne sűrűbb és így merevebb, de lepotyogó szemfesték elsőprésére, arccsontok highlight-erezésére megfelel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 24.

beauty88lover

2016. november 6.

az első ecsetkészletem.a szettből a púder és pirosító ecset az egyetlen használható.a márkának van jobb ecsetkészlete! ha pedig rendelésre kerül a sor a német vagy amerikai oldalt ajánlom.még postaköltséggel is olcsobban jössz ki mint ha itthoni oldalakról rendeled meg 😉

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 6.

szoszigabi

Bőrtípus: Zsíros
2016. augusztus 16.

Szerintem nagyon szuper ecsetek vannka benne, korábban próbálkoztam jelentösen olcsóbb 1-1 darabos ecsetekkel... Összehasonlíthatatlan. Puhák, tömöttek és gyönyörű sminket lehet vele készíteni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 16.

-Agi-

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport:  -
2016. január 29.

A rózsaszín/fehér változatot rendeltem Pinkpandáról kb. fél éve, akciósan úgy 6000 Ft-ért. Utána láttam, hogy a BH magyar honlapján akció nélkül is 7000 Ft körül volt....ennél többet nem is ér, külföldön fillérekbe kerül.
Amúgy nagyon szeretem minden nap használom, elsősorban az arcra való ecseteket (igen, ebből tényleg lehetne több a szettben), szerintem kicsit puhábbak a Real Techniques ecseteknél is, nem hullajtják a szőrüket, tartják a formájukat.
Hátrányai: túl hosszú a nyelük, mind tárolásnál, mind használatnál macerás, állandóan beleakadok a tükörbe sminkelés közben, főleg a szemecsetekkel (szeretek közelebb hajolni, a szemem meg majd kiszúrom... :/ ). A másik apró gondom, hogy a feltekert tokban, amiben küldik néhány ecset szőre - vagy annak néhány szála - eldeformálódik, ezeket már nem tudtam újraéleszteni. A harmadik pedig, hogy számomra a szemre való ecsetek többsége túl "dundi", nem tudok velük elég aprólékos munkát végezni.
Mindezek alapján egy félprofi készletnek mondanám, mindennapos használathoz tökéletesen megfelel, puha és praktikus, 6-7000 Ft-ot simán megér.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. január 29.

Jrsmn

2016. január 14.

A minőségével és az árával nincsen problémám, de azért van ez a kis bibi. A legyező ecsetet billentyűzet-takarításra használom (:D), ahelyett én is valami jobban használhatót tettem volna bele, de ettől függetlenül meg vagyok vele elégedve :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 14.

wifee

2015. december 4.

Eléggé kettős érzésem van ezzel a készlettel kapcsolatban. A rózsaszín szettet vettem meg, a megjelenése tetszik. Azonban szerintem a két arc ecset kevés a legyezős ecset nekem teljesen felesleges főleg azért mert úgy néz ki mint egy tépett macska :D a szálai szanaszét állnak és hullanak is szóval az gyorsan kuka lett. A nagy púderecset nagyon tetszik nincs nagy arcom(haha ) szóval szépen tudok vele dolgozni, nem vesz fel túl sok anyagot és nem is szúrós. A szemecsetek közül nekem egy pufi hiányzik de egyébként teljesen rendben vannak. A tisztításuk könnyen megy és az alakjukat is megtartják. Nyilván nem vártam egy prémium minőséget de egy kicsit csalódott vagyok. Megadom neki a 4 csillagot mert kb 5 ezer Ft ért vettem úgyhogy nem gondolom hogy pénzkidobás lenne.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. december 4.

ppetru

2015. október 29.

Tegnapelőtt érkezett egy 88 színű palettával egy csomagban olcsóbban jutottam hozzá. Még nem volt időm mindet kipróbálni, de a tusecsettől el vagyok olvadva teljesen. Eddig elég bénácskán tudtam megcsinálni a tusvonalamat - próbáltam filces tussal, ecsetes tussal, zselés tussal külön ecsettel (ferdével, vékonnyal) blablabla, és ebben a vékony tusecset, vagyis balról a 3. használatával a wingem elsőre egyforma, szabályos és csodálatosan szép lett, mintha Carli Bybel rajzolta volna nekem, szóval én már most 10 csillagot adok rá :D ^^

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. október 29.

porcelanpipi

2015. október 20.

Paletta mellé kaptam, nagyon megvagyok vele elégedve. Nem hullik a szőr, puha és könnyű vele dolgozni. 5* :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 20.

borntobe

2015. június 15.

Most 7 ezer körül van a bh oldalán. Személyes átvétellel rendeltem, nagyon segítőkészek és aranyosak, megnézhettem mindhárom színben. Végül a berry jött velem haza. Puha, szintetikus szőre van, és igazi műanyagszaga a tok miatt, mert egy csini tokban jön. A két arc ecsetet kevésnek tartom, beáldoznám a legyezőt meg a tusecsetet egy nagy fluffy ecsetért, de egészében korrekt kis szett, sokat fogom használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 15.