Bio-Plant Sampon Festett és Dauerolt Hajra
Ár: | 2990 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 1000 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Ronik1, Módosítva: 2017. június 30.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Samponok | |
Természetes növényi kivonatokat és B5 vitamint tartalmazó sampon
- Javítja a haj szerkezetét és pótolja a haj tápanyagtartalmát.
- Különböző természetes növényi aromák esszenciáját tartalmazza.
- Selymes, puha, kellemes illatú lesz tőle a haj.
A benne található sok gyógynövénynek köszönhetően valóban fényessé és puhává, mégis erőssé teszi a hajat. Ami igen fontos festés és dauer után! Lezárja a haj szerkezetét, ami ugyebár megbomlik festés után, amit szükséges mihamarabb lezárni, vegyi folyamatokat követően, különben a haj károsodik. Balzsamjával együtt használva, hihetetlen fényt ad! A kiszerelése óriási, így igen sokáig eltart. Az illata selymes, kellemes. Ár-érték arányban kiváló!